Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Start în cel mai tare turneu de minifotbal pentru copii. Rădoi a fost maestru de ceremonii

VIDEO | Start în cel mai tare turneu de minifotbal pentru copii. Rădoi a fost maestru de ceremonii

Special

Comentarii

Arena Naţională găzduieşte în perioada 29 octombrie - 1 noiembrie un turneu de minifotbal destinat copiilor. Deschiderea evenimentului a fost făcută în prezenţa a două nume importante din fotbalul românesc, Mirel Rădoi şi Mircea Bornescu.

Peste 3.500 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani s-au aliniat la startul celui mai important turneu de minifotbal de la noi din ţară, "Cupa Centenarului Marii Uniri". Înainte să se dea oficial startul noii competiţii, copiii au putut sta faţă în faţă cu doi dintre idolii lor, Mircea Bornescu şi Mirel Rădoi. Fostul căpitan al Stelei şi-a auzit numele scandat ca în perioada în care evolua în tricoul roş-albastru.
 
"Mi-am adus aminte de cum erau peluzele în Ghencea şi cum erau meciurile echipei naţionale în Bucureşti. Destul de gălăgioşi copiii, dar şi destul de frumoşi", a spus Rădoi.
 
Selecţionerul de la Under-21 s-a arătat extrem de entuziasmat de numărul mare de copii prezenţi la eveniment şi a avut un mesaj pentru părinţi.
 
"Nu uitaţi că, înainte de toate, ei sunt copii. Şi, înainte de toate, sportul înseamnă sănătate. Singura mea rugăminte pentru părinţi ar fi să îi lăsaţi să se bucure de sport. Nu puneţi performanţa înaintea fericirii. Nu puneţi performanţa înaintea bucuriei", a spus Rădoi.
 
La Cupa Centenarului participă un număr de 227 de echipe, împărţite pe cinci categorii de vârstă (6-10 ani). Finalele se vor disputa joi, 1 noiembrie, şi vor fi arbitrate de nume importante ale arbitrajului românesc!
 

Afla mai multe despre: mirel radoicupa centenaruluiarena nationalaminifotbal 

viewscnt
Articole similare