Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Start în noul sezon din NBA! Cum au fost onoraţi campionii din 2018! Duminică ai primul meci LIVE pe Telekom Sport

VIDEO | Start în noul sezon din NBA! Cum au fost onoraţi campionii din 2018! Duminică ai primul meci LIVE pe Telekom Sport

NBA

Comentarii

Noul sezon din NBA a început cu o ceremonie specială de premiere. Jucătorii de la Golden State Warriors au primit inelele de campioni.

Sunt unele dintre cele mai râvnite lucruri primite după cucerirea unui titlu în NBA. Inelele din acest an sunt făcute din aur de 18 karate, iar partea superioară a fiecărui inel are două feţe. Una cu 74 de sabire albastre, iar cealaltă cu 74 de diamante albe  care fac referire cele 74 de victorii din tot sezonul. Fiecare inel are înscripţionat numele şi numărul de pe tricoul al fiecărui jucător, scorurile care au dus la câştigarea trofeului, dar şi mesajul "Back 2 Back", în semn de recunoaştere pentru cele două titluri cucerite consecutiv, în 2017 şi 2018.

Golden State a jucat primul meci din noul sezon contra celor de la Oklahoma City Thunder. Steven Curry a fost jucătorul partidei. A reuşit 32 de puncte, 9 pase decisive şi 8 recuperări. Campionii NBA s-au impus, scor 108-100.

NBA se vede şi în acest sezon pe Telekom Sport!

  • Duminică, de la 05:00, pe Telekom Sport 1 ai partida LA Lakers - Houston Rockets.

Pentru al nouălea an consecutiv, Telekom Sport vă oferă cel mai bun baschet de pe planetă. Noul sezon va începe, de această dată, cu aproape două săptămâni mai devreme, spre deosebire de ultimii 30 de ani, pentru ca echipele să aibă mai mult timp de odihnă între meciuri.

Până în ianuarie, Telekom Sport va transmite câte două meciuri în fiecare săptămână, sâmbătă dimineaţă şi duminică dimineaţă, iar, din 2019, vom vedea chiar trei meciuri în weekend.



 

Afla mai multe despre: nbagolden state warriorsinele de campioni 

viewscnt
Articole similare