Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Start lansat pentru Stephen Curry în play-off-ul NBA. Surprize la Toronto şi Philadelphia

VIDEO | Start lansat pentru Stephen Curry în play-off-ul NBA. Surprize la Toronto şi Philadelphia

NBA

Comentarii

Golden State Warriors a confirmat statutul de favorită la câştigarea titlului în NBA şi a debutat cu o victorie clară în primul meci al sferturilor de finală, contra celor de la Los Angeles Clippers. Stephen Curry a fost omul partidei. În această seară, Telekom Sport 3 - ora 22:30, Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder.

Primul duel din sferurile de finală dintre Golden State şi Clippers, s-a jucat la Oakland, pe terenul campioanei. Steven Curry, shooter-ul californienilor a fost decisiv în victoria echipei sale. A marcat 38 de puncte, a dat 7 pase decisive şi a făcut 15 recuperări. Golden State - Los Angeles Clippers s-a încheiat 121-104, iar meciul doi se va juca tot pe terenul lui Warriors.

Rezumat: Golden State Warriors - Los Angeles Clippers 121-104

Una dintre surprizele serii a avut loc în Canada. Toronto Raptors (locul 2 în Conferinţa de Est) a fost învinsă de Orlando Magic. Raptors este considerată una dintre echipele care au forţa să ajungă în finala NBA, dar cele 25 de puncte marcate de DJ Augustin au ajutat-o pe Orlando să se impună cu 104-101. 

Rezumat: Toronto Raptors - Orlando Magic 101-104

Meciul de debut în play-off-ul NBA nu a fost unul bun nici pentru Denver Nuggets (locul 2 în Conferinţa de Vest). Nuggets a fost învinsă pe teren propriu de San Antonio Spurs (96-101). Meciul doi se va juca tot pe terenul lui Denver. 

Rezumat: Denver Nuggets - San Antonio Spurs 96-101

La Philadelphia, 76-ers a fost şi ea învinsă pe teren propriu. Philadelphia are cea mai slabă defensivă a echipelor calificate din Conferinţa de Est, iar Brooklyn a profitat. S-a impus cu 102-111. 

Rezumat: Philadelphia - Brooklyn Nets 102-111

Afla mai multe despre: nbaply offgolden statestephen curry 

viewscnt
Articole similare