Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Start pregătiri pentru primul meci oficial al anului pentru Stejari. Miercuri e meciul test cu Portugalia

VIDEO | Start pregătiri pentru primul meci oficial al anului pentru Stejari. Miercuri e meciul test cu Portugalia

Rugby

Comentarii

Naţionala de rugby a României a ajuns în Portugalia pentru un stagiu de pregătire alături de noul staff tehnic. Pe 30 ianuarie se va disputa şi un meci de pregătire, contra naţionalei ţării gazdă.

Naţionala de rygby a României a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Rugby Europe Championship 2019. Stejarii vor debuta pe 9 februarie, pe Cluj Arena, împotriva Georgiei. Până atunci, vor întâlni într-o partidă de pregătire naţionala Portugaliei, la Lisabona. Tricolorii se află într-un stagiu de pregătire în Portugalia sub conducerea nouluiu staff: Marius Tincu, antrenor principal interimar şi Lynn Howells consultat tehnic al României din partea World Rugby. 

 "Vă daţi seama că e ceva nou pentru mine, timp de cinci ani cât am fost aici, Lynn Howells a fost principal. Aventura trebuie trăită. Nu pot să vă spun acum că eu o să fiu omul potrivit sau nu, trebuie să trăim fiecare meci, fiecare săptămână să vedem cum putem să aranjăm lucrurile ca să ne fie bine la toţi. România e singura echipă din această competiţie care poate câştiga împotriva Georgiei. A mai făcut-o şi în 2017 şi eu cred, că de asta m-am întors, băieţii sunt capabili să facă aceeaşi performanţă", a declarat Marius Tincu. 

"Avem o şansă să privim spre viitor şi sunt mulţumit de ce am văzut până acum. E bine că întâlnim Georgia în primul meci, pentru că ne dă o şansă uriaşă de a surprinde oamenii", a spus şi Lynn Howells.\

Afla mai multe despre: rugbyromaniamarius tincuhowells 

viewscnt
Articole similare