Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Starurile de la CSM Bucureşti nu se tem de atmosfera incendiară din Ungaria: "O să fie un meci interesant"

VIDEO | Starurile de la CSM Bucureşti nu se tem de atmosfera incendiară din Ungaria: "O să fie un meci interesant"

Handbal

Comentarii

Au mai rămas doar câteva zile până la primul meci al lui CSM Bucureşti din Grupele Principale ale Ligii Campionilor. Denisa Dedu şi Elizabeth Omoregie au vorbit înainte de meciul din Ungaria, cu Ferencvaros, care se vede în direct la Telekom Sport 3, sâmbătă, de la ora 17:00.

Ambele jucătoare de la CSM Bucureşti au vorbit despre atmosfera incendiară din sala din Budapesta: "Atmosfera este foarte plăcută.  Îmi aduc aminte de anul trecut că a fost foarte frumos să jucăm în faţa fanilor lor. Ştim cât de importanţi sunt fanii pentru fiecare echipă. Şi când jucăm în Polivalentă, pentru noi este foarte important. Ei sunt foarte duri, dar atunci când eşti în teren nu simţi ce se întâmplă în jurul tău. Trebuie să te concentrezi la joc. Iar dacă jocul decurge cum trebuie, nici nu mai contează fanii", a declarat Omoregie. 

Denisa Dedu ştie prea bine cum sunt suporterii din Ungaria. Portăriţa lui CSM şi a echipei naţionale a jucat timp de doi ani la Siofok: "Când eram în Ungaria, suporterii erau în spatele porţii şi îi auzeam... asta este, suntem pregătite şi pentru genul ăsta de atmosferă, de încărcătură. Într-adevăr, o să fie la fel ca în anii trecuţi. Fanii Ungariei sunt foarte înfocaţi, iubesc handbalul şi cu siguranţă o să fie o atmosferă incendiară. Numai de Dumnezeu poate să ne fie frică, nu poate să ne fie frică de vreun adversar. Nu ne este frică, dar cum am mai spus, nu o să fie uşor. Întâlnim un adversar destul de dificil şi ne vom pregăti în sensul ăsta, să facem faţă"

Denisa a avut câteva probleme de sănătate, din cauza cărora a ratat şi ultimele meciurile ale echipei naţionale, însă, din fericire, şi-a revenit: "Acum sunt bine, am reluat antrenamentele şi sper din suflet să fiu în formă la meciul de sâmbătă"

Ferencvaros - CSM Bucureşti se vede sâmbătă, de la ora 17:00, în direct la Telekom Sport 3. 

 

Afla mai multe despre: denisa deducsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare