Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO: Steaua a făcut primul antrenament pe arena din Ghencea! Jucătorii aşteptă inaugurarea stadionului. ”O minunăţie. Îţi dă plăcerea de a juca fotbal!”

VIDEO: Steaua a făcut primul antrenament pe arena din Ghencea! Jucătorii aşteptă inaugurarea stadionului. ”O minunăţie. Îţi dă plăcerea de a juca fotbal!”

Fotbal intern

Comentarii

Stadionul din Ghencea aşteaptă să fie inaugurat, iar jucătorii echipei din Liga 2 au efectuat primul antrenament pe noua bijuterie din Bucureşti.

Fotbaliştii lui Daniel Opriţa se pregătesc pentru inaugurarea istorică a noul stadion din Ghencea, iar jucătorii îşi doresc să facă spectacol în faţa fanilor.

Steaua va juca un amical împotriva celor de la OFK Belgrad, iar la meci ar putea asista aproximativ 16 mii de oameni. De asemenea, sunt şanse foarte mari ca partidă se fie sold-out. 

Fotbaliştii Stelei abia aşteaptă meciul amical şi au spus că stadionul îţi dă plăcerea de a juca fotbal. 

 ”Îţi dă plăcerea de a juca fotbal un asemenea stadion!”

”O minunăţie. Îţi dă plăcerea de a juca fotbal un asemenea stadion cu un asemenea gazon. Stadionul era plin dacă nu era această regulă cu 50%”, a declarat Vali Bărbulescu.

”Am multe sentimente care mă încearcă în momentul ăsta. Pot să zic cu mare nerăbdare că aştepta să înceapă meciul”, a spus şi Raul Bălbărău.

Partida dintre Steaua – OFK Belgrad este programată pe 7 iulie, de la 19:30, iar biletele pentru meciul de pe noua arenă au fost puse în vânzare. 

Afla mai multe despre: steaua-ghencea-liga 2 

viewscnt
Articole similare