Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steaua a învins Dinamo în SuperLiga de rugby. Victorie cu emoţii pentru roş-albaştri

VIDEO | Steaua a învins Dinamo în SuperLiga de rugby. Victorie cu emoţii pentru roş-albaştri

Rugby

Comentarii

Steaua a învins Dinamo în derby-ul etapei în SuperLiga de rugby, scor 17-9, însă victoria roş-albaştrilor a venit cu mari emoţii. Dinamoviştii au condus până spre final cu 9-5.

REPRIZA A DOUA:

PRIMA REPRIZĂ:


Derby-ul dintre Dinamo şi Steaua de la rugby a fost prefaţat într-un mod inedit de cele doua formaţii. Pentru prima oară în istorie, rivalii au stat faţă în faţă într-o conferinţă de presă.

”Sper să devină o tradiţie această conferinţă de presă, că se întâmplă aici sau în Ghencea este foarte important pentru noi să promovăm cele mai mari cluburi din România”, a declarat Bogdan Marinescu, managerul clubului stelist. 

Neînvinsă în prima jumătate a sezonului, Steaua e lider în clasament, cu cinci puncte avans faţă de principala urmăritoare, Baia Mare. Dinamo a obţinut doar două victorii în primele şase meciuri şi este pe locul 5.

”Mai mult ca niciodată ne trebuie victoria, pentru că această victorie ne menţine în cursa de play-off. Nu ne trebuie decât un singur lucru, să intrăm motivaţi pe teren şi să câştigăm acest meci”, a spus dinamovistul Laurenţiu Melinte.

Afla mai multe despre: rugbydinamo rugbysteaua rugbysuper liga rugby,  

viewscnt
Articole similare