Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steaua Bucureşti a eliminat-o pe Ulmu în drumul spre Liga 2! S-a dorit oprirea partidei. FCSB 2 - Afumaţi, meciul din care se va alege adversara

VIDEO | Steaua Bucureşti a eliminat-o pe Ulmu în drumul spre Liga 2! S-a dorit oprirea partidei. FCSB 2 - Afumaţi, meciul din care se va alege adversara

Fotbal intern

Comentarii

Steaua Bucureşti a eliminat-o pe Mostiştea Umu cu 4-0 la general, în primul baraj pentru Liga 2. În returul din Ghencea, Pacionel şi Mihalache au dus scorul la 2-0.

  • Adversara Stelei Bucureşti se va alege dintre FCSB 2 şi Afumaţi. Meciul retur are loc duminică şi porneşte de la 1-0 pentru echipa lui Gigi Becali. 

Steaua - Mostiştea Ulmu 1-0 (Pacionel 66)

STEAUA: Bălbărău, George Călinţaru, Walace da Silva, Dean Beţa, Alexandru Zaharia, Rareş Enceanu, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Emilian Pacionel, Dragoş Huiban,  Florin Răsdan.
Rezerve: Ştefan Muşat, Ovidiu Morariu, Antonio Vlad, Philippe Nsiah, Sergiu Bactăr, Mădălin Mihăescu, Liviu Băjenaru, Cezar Mihalache, Robert Neacşu.

MOSTISTEA ULMU: Meilă – Gheorghe, Ilie, Leafu, Niculae - Mihai, Tăbăcariu, Chirica, Milea – Ionică, Stoian

Rezerve: Răduţă, Mihai, Şt. Radu, S. Radu, Romănescu, Roşu, Dinu, Dogaru, Lixandru


Steaua are astăzi în faţă un nou obstacol în drumul spre promovarea în Liga 2. ”Militarii” vor disputa de la 11:30 returul barajului cu Mostiştea Ulmu. În tur, jucătorii lui Daniel Opriţa s-au impus cu 2-0, însă Mostiştea Ulmu a arătat că este o echipă destul de solidă, care poate pune mari probleme.

Câştigătoarea acestui baraj va merge în finala pentru promovarea în Liga 2 şi va întâlni învingătoarea dintre FCSB 2 şi Afumaţi. În tur, FCSB 2 s-a impus cu 1-0.

Scandal după meciul tur dintre Steaua şi Mostiştea Ulmu

Partida tur s-a disputat în urmă cu o săptămână şi s-a lăsat cu un scandal uriaş. Steaua a primit un penalty inexistent, după un presupus fault asupra lui Pacionel şi cei de la Ulmu a ameninţat că nu se vor prezenta la meciul din retur, dacă partida nu se va rejuca. De partea cealaltă, Steaua a reclamat un gol anulat pentru un off-side inexistent.

Până la urmă, cei de la Ulmu au decis să intre în cantonament pentru a pregăti returul cu Steaua.

Steaua - Mostiştea Ulmu va fi live pe Telekom Sport 1, pe telekomsport.ro şi pe canalul nostru de YouTube, Telekom Sport România.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare