Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Steaua Bucureşti - Ripensia Timişoara 2-0. Victorie fără emoţii pentru trupa lui Daniel Opriţă. Răsdan şi Buhăescu au marcat golurile din Ghencea

VIDEO | Steaua Bucureşti - Ripensia Timişoara 2-0. Victorie fără emoţii pentru trupa lui Daniel Opriţă. Răsdan şi Buhăescu au marcat golurile din Ghencea

Steaua

Comentarii

Steaua Bucureşti primeşte vizita Ripensiei Timişoara, dumunică, de la 14:00, în Ghencea, într-un meci din etapa a cincea a Ligii 2. Meciul e în direct pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro.

LIVE VIDEO | Steaua Bucureşti - Ripensia Timişoara 2-0 (Min 66 Răsdan, Min 90 Buhăescu)

Steaua: Bălbărău – D. Oroian, Walace, Beţa, Ad. Ilie – Fl. Răsdan, Val. Bărbulescu (cpt.), Băjenaru, Em. Pacionel – Huiban, Chipirliu

Rezerve: H. Iancu – Buhăescu, St. Drăghici, Măd. Mihăescu, Donose, Şt. Pacionel, Rob. Neacşu, Al. Zaharia, Enceanu

Antrenor: Daniel Opriţa

Ripensia: I. Rus – Sturzu, Ţeiranu, Lalic, Gladun – Vidrăsan, Coulibaly (cpt.) – Piftor, Mih. Ene, Mitrov – Golda

Rezerve: Mosoarsă – Val. Macriţchii, Morariu, Fridrich, Vasluian, Stoi, Ciurel, Rob. Stoica, Ernest

Antrenor: Cosmin Petrescu

Min 90+4: Final de meci! Victorie pentru Steaua

Min 90. GOOOOOOOOOOOOOL Steaua! Buhăescu l-a lăsat fără replică pe Rus, portarul echipei adverse

Min 67: Galben pentru B. Chipirliu

Min 66: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Steaua!  Răsdan profită de o greşeală făcută de Coulibaly şi deschide scorul în Ghencea

Min 46: A început repriza secundă

Min 45+2: Pauză în Ghencea

Min 35: Ocazie Steaua. Chipirliu trage pe jos, Rus prinde fără probleme

Min 27: Ocazie Steaua. Beţa, aproape a de deschide scorul în Ghencea

Min 9: Mingea centrată din cornerul din dreapta este reluată pe poartă de Chipirliu, însă Rus reţine

Min 1: A început partida!

Înaintea partidei, CSA Steaua a pregătit un moment special şi i-au oferit, pe teren, un tricou fostului mare jucător Iosif Rotariu. Fosta legendă a Stelei a dat lovitura de start în Ghencea.

Steaua Bucureşti a pierdut primele puncte din acest sezon abia în etapa a patra. Echipa lui Daniel Opriţa a remizat în deplasare, scor 1-1, cu Unirea Slobozia, după cele trei victorii din startul campionatului, cu: Miercurea Ciuc, ACS Viitorul Pandurii Târgu Jiu şi Dacia Unirea Brăila. 

În meciul cu Ripensia, Steaua Bucureşti va inaugura noul echipament Adidas. Oficialii Stelei au bătut palma cu Adidas, sponsorul tehnic care le punea la dispoziţie echipamentul sportiv şi în 1986, atunci când când „roş-albaştrii” au câştigat Cupa Campionilor Europeni.

Gazdele de azi erau pe locul al cincilea, cu 10 puncte, înaintea meciului. 

De cealaltă parte, Ripensia Timişoara e pe locul 10, cu şase puncte, după trei remize, cu Dunărea Călăraşi, Unirea Dej, FC Braşov şi victoria cu Şelimbăr. 

”O partidă pe care o aşteptăm cu nerăbdare. O partidă diferită, faţă de celelalte. Şi mă refer în principal la condiţiile de joc, la stadion, la atmosferă, la suprafaţa de joc, cu stadion, public, galerie şamd. Cred eu că este genul de meci pentru care te pregăteşti o perioadă lungă de timp, pentru care te apuci de meseria de fotbalist. Chiar şi de antrenor, de ce să nu recunoaştem lucrul acesta. Este un meci în care ne dorim foarte mult să facem o figură frumoasă”, a declarat antrenorul Ripensiei, Cosmin Petruescu.

 

viewscnt
Articole similare