Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steaua Bucureşti s-a încurcat în Liga 3. FCSB 2 s-a apropiat de "militari" în clasament

VIDEO | Steaua Bucureşti s-a încurcat în Liga 3. FCSB 2 s-a apropiat de "militari" în clasament

Fotbal intern

Comentarii

Liderul din Seria 4, din Liga 3, Steaua Bucureşti, a remizat în deplasare cu Metalul Buzău, scor 2-2, la finalul turului din campionat.

VIDEO | Metalul Buzău - Steaua Bucureşti 2-2

Steaua Bucureşti a făcut un nou pas greşit în Liga 3, după ce a pierdut puncte şi în etapa trecută. La Buzău, "militarii" au deschis scorul prin Pacionel, în minutul 45+1, dar au fost întorşi de Metalul prin golurile lui Andrei Pavel, din minutele 63 şi 79. 

Steaua a reuşit să salveze un punct în clasament în minutul 90+5, prin Florin Răsdan, la o fază încurcată din careul gazdelor. Totuşi, jocul roş-albaştrilor nu a convins în ultimele etape, deşi echipa a terminat pe primul loc turul de campionat. 

Echipa de start a Stelei:

Steaua Bucureşti: 12. Raul Bălbărău – 18. George Călinţaru, 55. Wallace, 4. Dean Beţa, 13. Adrian Ilie – 6. Mădălin Mihăescu, 30. Liviu Băjenaru – 14. Emilian Pacionel, 10. Rareş Enceanu, 77. Bogdan Chipirliu – 31. Robert Elek

Steaua Bucureşti, pe primul loc în serie. FCSB 2 se apropie

Echipa lui Opriţa se clasează pe locul întâi în Seria 4 din Liga 3, cu 23 de puncte, în timp ce FCSB 2 e pe locul secund, cu 21 de puncte. Echipa lui Gigi Becali a recuperat din distanţa faţă de "militari". 

 

Afla mai multe despre: steaua bucurestiliga 3 

viewscnt
Articole similare