Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Steaua - FCSB 2 1-1, după un meci foarte intens. Steliştii au egalat în prelungiri. Nedelcu, Soiledis şi Opriţa au fost eliminaţi

VIDEO | Steaua - FCSB 2 1-1, după un meci foarte intens. Steliştii au egalat în prelungiri. Nedelcu, Soiledis şi Opriţa au fost eliminaţigalerie foto

Superliga

Comentarii

Steaua şi FCSB 2 au terminat la egalitate, scor 1-1, la finalul unui meci echilibrat, în care jucătorii lui Opriţa au avut un gol anulat incorect, la un presupus fault în atac.

Gigi Becali a trimis nu mai puţin 10 jucători de la prima echipă. Cu toate acestea, jucătorii lui Daniel Opriţa s-au descurcat excelent şi au ratat marile ocazii din prima repriză.

Steaua a reuşit chiar şi să înscrie, prin Bărbulescu, dar golul a fost anulat pentru un presupus fault în atac. Reluările au arătat însă că a fost o decizie eronată din partea arbitrului. De altfel, arbitrajul la această partidă a fost sub nivelul meciului.

În partea a doua, Steaua a continuat să se descurce bine, însă FCSB 2 a reuşit să deschidă scorul, după o eroare de marcaj. Buziuc a reluat din prima, din careu, unde era nemarcat, o centrare de pe partea dreaptă. Până la final, jucătorii lui Daniel Opriţa ridicat presiune pe adversar.

În minutul 86, Nedelcu a fost eliminat după ce a primit al doilea galben şi Steaua a pus şi mai multă presiune. În minutul 90+3 a venit şi golul egalizator. Huiban a reluat cu capul sub transversală după o centrare venită din corner.

Pe final, jucătorii celor două echipe s-au luat la îmbrânceli după o fază petrecută pe partea cu băncile tehnice şi Soiledis şi Opriţa au fost şi ei eliminaţi.


LIVE //  Steaua - FCSB 1-1 (Huiban 90+3 / Buziuc 73)

ECHIPELE de start:

STEAUA: Muşat - Călinţaru, Walace, Beţa, Ilie - Bărbulescu, Enceanu - Răsdan, Chipirliu, Pacionel - Nsiah
Rezerve: Balbarău, Neacşu, Vlad, Băjenaru, Mihăescu, Huiban, Mihalache, Zaharia, Morariu

FCSB 2: Târnovanu - Pantea, Nedelcu, Soiledis, Şerban - Simion, Şut, Oaidă - Niţă, Buziuc, Octavian Popescu
Rezerve: Udrea, Nicola, Gogor, Papuli, Stan, Filip, Ardelean, Pandele, Rob. Tudor


Min. 90+5 Soiledis şi Opriţa au fost şi ei eliminaţi, după un conflict între jucătorii celor două echipe.


Min. 90+3 GOL STEAUA. Huiban reia cu capul o centrare în careu.


Min 86. ROŞU PENTRU NEDELCU. Jucătorul FCSB-ului a văzut al doilea galben şi a fost eliminat.


Min. 73 GOL FCSB! Buziuc deschide scorul după o centrare de pe partea dreaptă.


Min. 58 Răsdan trage la colţul scurt, de pe partea dreaptă, Târnovanu respinge în corner.


Min. 50 Soiledis trage puternic din afara careului, Muşat scoate cu greu de sub bară.


Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45 S-a terminat prima parte.


Min. 41 O nouă ocazie pentru Steaua. Enceanu trimite paralel cu poarta după o bâlbăială în careul FCSB-ului.


Min. 24 Nsiah a scăpat spre poartă, a şutat puternic pe colţul scurt, mingea s-a dus peste.


Min. 13 Gol anulat pentru Steaua. Arbitrul a fluierat fault în atac, după ce Steaua reuşise să înscrie.


Min. 10 Ocazie uriaşă ratată de Steaua. Chipirliu reia cu capul pe lângă poartă, din câţiva metri, deşi era liber într-o poziţie foarte bună.


Min. 9 Pantea vede cartonaş galben după o intrare dură la Pacionel, în zona colţului terenului. Steliştii au bătut lovitura liberă direct în braţele portarului.


Min. 7 FCSB 2 a dominat acest început de meci şi au controlat mai bine jocul.


Min. 1 Fluier de start în derby-ul Ligii 3. Jucătorii Stelei au ieşit pe teren cu un banner special, în care şi-au arătat susţinerea pentru Asociaţia Magic.


14.33 Steaua va fi ”încurajată” din tribune de 101 ursuleţi. Este iniţiativă pornită din colaborarea dintre Steaua şi Asociaţia Magic - care ajută copiii bolnavi de cancer. Suporterii sunt îndemnaţi să doneze către asociaţie 3,5% din impozit.


Între cele două formaţii există o rivalitate acerbă. Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a ordonat chiar să fie trimişi jucători de la prima echipă pentru a o împiedica pe CSA Steaua în promovarea în liga secundă.
În tur, elevii lui Daniel Opriţa s-au impus la limită, scor 2-1, după golul marcat de Andrei Antohi în ultimele minute ale meciului.
Steaua este lider în seria a patra, cu 26 de puncte obţinute în cele 10 etape jucate. În timp ce, FCSB 2 este pe locul 2, cu 24 de puncte acumulate.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: csa steauafcsbgigi becaliderby liga 3 

viewscnt
Articole similare