Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ştefan Baiaram, pregătit să desfacă şampania la Craiova: ”Anul acesta va fi anul nostru!”

VIDEO | Ştefan Baiaram, pregătit să desfacă şampania la Craiova: ”Anul acesta va fi anul nostru!”

Dinamo București

Comentarii

Ştefan Baiaram (17 ani) este încrezător în şansele Universităţii Craiova de a câştiga campionatul la finalul acestui sezon.

Extrema stângă consideră că anul acesta este al Universităţii Craiova, după ce oltenii au obţinut a şaptea victorie consecutivă în Liga 1 din tot atâtea partide disputate.

”Important este că am câştigat şi am adus toate cele trei puncte acasă. A fost un meci foarte greu, cu o echiopă foarte bună, sunt sigur că anul acesta se vor bate la campionat şi sperăm să facem o figură frumoasă anul acesta şi să ne batem iarăşi acolo sus.

Sunt sigur că anul acesta va fi anul nostru. După cum aţi văzut, am început foarte bine şi sperăm să terminăm la fel de bine.”, a declarat puştiul Universităţii Craiova, Ştefan Baiaram.

U Craiova a învins, în deplasare, Dinamo, scor 1-0, în etapa cu numărul şapte din Liga 1.

Cele două echipe s-au închis foarte bine în prima repriză. Fazele de poartă au venit târziu, dar oltenii au ştiut să profite. Marius Constantin a fost faultat în careu, iar Feşnic a dictat penalty. Cicâldău a transformat cu emoţii, după ce debutantul Rene a ghicit colţul.

Borja Valle a ratat o bună şansă de a egala în repriza secundă. Nici Nemec nu a reuşit să marcheze, dintr-o poziţie foarte bună.  Roş-albii au mai avut o şansă de a egala în prelungiri, dar Pigliacelli a intervenit iar. Puljic şi Fabbrini au ratat la aceeaşi fază.

La Dinamo a debutat şi cel mai important transfer, Aleix Garcia, dar nu s-a remarcat în faţa oltenilor.

Universitatea Craiova a câştigat cu 1 la 0 şi a obţinut a şaptea victorie din tot atâtea etape. Dinamoviştii sunt la al treilea eşec consecutiv. 

Afla mai multe despre: stefan baiaramuniversitatea craiovadinamo bucurestidinamo 

viewscnt
Articole similare