Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ştefan Radu a jucat primul meci pentru Lazio în acest sezon, dar echipa lui a fost învinsă de Verona! Simeone JR. a înscris 4 goluri

VIDEO | Ştefan Radu a jucat primul meci pentru Lazio în acest sezon, dar echipa lui a fost învinsă de Verona! Simeone JR. a înscris 4 goluri

Stranieri

Comentarii

Verona a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), echipa Lazio, în etapa a IX-a din Serie A. Toate golurile gazdelor au fost marcate de Giovanni Simeone, fiul antrenorului echipei Atletico Madrid, Diego Simeone.

Ştefan Radu a jucat primul meci pentru Lazio în acest sezon

Au marcat: Simeone '30, '36, 62, '90+2 / Immobile '46. La oaspeţi, fundaşul Ştefan Radu a jucat primul lui meci în acest sezon.

În alte partide disputate duminică, Atalanta a remizat, suprinzător, pe teren propriu, scor 1-1 (Malinovsky '56/Beto '90+4), iar Fiorentina a învins, tot pe teren propriu, cu 3-0, pe Cagliari (Biraghi '21. Gonzalez '42, Vlahovici '49).

La echipa sardă, Răzvan Marin a jucat tot meciul şi a primit un cartonaş galben, în minutul 48.

La formaţia din Florenţa, atacantul Luis Munteanu a rămas pe banca de rezerve.

După aceste rezultate, Lazio este pe locul 8, cu 14 puncte, la egalitate cu Juventus, de pe locul 7, Fiorentina e pe locul 6, cu 15 puncte, la egalitate cu AS Roma şi Atalanta, de pe locurile 4-5.

Cagliari este pe locul 19, penultimul, cu şase puncte.

AC Milan este lider, cu 25 de puncte, echipă urmată de Napoli, 24 de puncte şi un joc mai puţin, şi de Inter, 17 puncte, de asemenea fără a fi jucat în această etapă.

Afla mai multe despre: radu ştefan-lazio-serie a 

viewscnt
Articole similare