Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ştefan Radu, aproape de un gol superb în Serie A! A fost titular în Genoa - Lazio şi putea înscrie primul gol al sezonului

VIDEO | Ştefan Radu, aproape de un gol superb în Serie A! A fost titular în Genoa - Lazio şi putea înscrie primul gol al sezonului

Serie A

Comentarii

Fundaşul lui Lazio, Ştefan Radu, rămâne la înălţime şi la 34 de ani. Românul a fost titular în partida cu Genoa din Serie A şi a fost aproape de un gol superb, în minutul 21.

LIVE VIDEO | Genoa - Lazio, în direct pe Telekom Sport 2

Ştefan Radu a fost titular în meciul lui Lazio cu Genoa şi a făcut parte din linia defensivă cu ceilalţi doi fundaşi centrali, Gabarron şi Acerbi. Oaspeţii au început perfect partida. 

Immobile a fost cel care a deschis scorul, în minutul 15, după ce centralul partidei a fost nevoit să consulte VAR-ul, pentru a acorda lovitura de pedeapsă.

Şase minute mai târziu, Lazio şi-ar fi putut dubla avantajul. Ştefan Radu a ajuns în marginea careului, de unde a trimis o minge direct spre poarta lui Genoa. Mingea s-a dus sub transversală şi a fost respinsă de Perin. 

13 meciuri a jucat românul pentru Lazio, 12 în Serie A şi unul în Champions League, în acest sezon. Ştefan Radu încă nu a marcat pentru echipa sa de la începutul sezonului. 

Ştefan Radu, final de drum la Lazio după 12 ani?

Ştefan Radu ar putea prinde un transfer interesant pe final de carieră. Presa din Italia scrie că fundaşul lui Lazio este dorit cu insistenţă de Fenerbahce, care ar vrea să-l transfere încă din iarnă.

Afla mai multe despre: radu stefanserie agenoa lazio 

viewscnt
Articole similare