Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ştefan Radu, asaltat de suporteri în parcarea stadionului lui Lazio. ”Este, inevitabil, în inimile tuturor fanilor”

VIDEO | Ştefan Radu, asaltat de suporteri în parcarea stadionului lui Lazio. ”Este, inevitabil, în inimile tuturor fanilor”

Stranieri

Comentarii

Ştefan Radu a intrat în galeria legendelor lui Lazio şi este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei din capitala Italiei. După victoria cu 5-1 în faţa Sampdoriei, fundaşul român s-a oprit în parcare pentru a admira o expoziţie de automobile, dar şi pentru a se poza cu fanii.

Din 2008 joacă Ştefan Radu în tricoul lui Lazio şi a devenit în timp unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria clubului. Fundaşul în vârstă de 33 de ani este titular incontestabil şi are cu Lazio un sezon excelent. Ştefan Radu a fost titular şi în victoria cu 5-1 în faţa Sampdoriei, dar a fosst schimbat în minutul 49, deoarece avea deja un cartonaş galben şi Simone Inzaghi a vrut să-l aibă la dispoziţie pentru derby-ul cu AS Roma, din etapa următoare.

După meci, Ştefan Radu s-a oprit în parcarea stadionului, unde a fost organizată o expoziţie de maşini de epocă, denumită Lazio Automobilismo. Fundaşul român a fost luat imediat în primire de fani, care l-au solicitat pentru poze şi autografe. Calm şi deschis, Ştefan Radu s-a pozat şi s-a îmbrăţişat cu suporterii. Atitudinea lui Ştefan Radu a fost lăudată pe un site al suporterilor, lalaziosiamonoi.it.

”Lazio Automobilismo a fost prezent şi la ieşirea de pe stadion. Multe maşini clasice sunt expuse, în faţa cărora s-a oprit şi Ştefan Radu. Fundaşul biancoceleste le-a oferit suporterilor îmbrăţişări şi fotografii, aşa cum face de fiecare dată când are ocazia. Un adevărat pilon al lui Lazio, care cu modestie şi constanţă continuă să împingă echipa biancoceleste spre noi obiective. Şi este, inevitabil, în inimile tuturor fanilor”, scriu cei de la lalaziosiamonoi.it.

Lazio are un sezon excelent şi visează la titlu

Echipa din capitala Italiei este una dintre cele mai în formă din Europa. Lazio este în prezent pe locul 3 în Serie A, la 6 puncte distanţă de liderul Juventus şi la două de Inter, dar are o restanţă de jucat. În acest sezon are doar două eşecuri şi se mândreşte cu unul dintre cele mai bune atacuri din Serie A, cu 46 de goluri marcate. Doar Atalanta a marcat mai multe goluri, 50. De asemenea, are a doua cea mai bună apărare, cu 18 goluri primite în 19 partide.

Afla mai multe despre: stefan radu 

viewscnt
Articole similare