Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ştefan Radu, OUT din Europa după un meci dramatic! Salzburg a marcat de 3 ori în 4 minute!

VIDEO | Ştefan Radu, OUT din Europa după un meci dramatic! Salzburg a marcat de 3 ori în 4 minute!

UEFA Europa League

Comentarii

Meci absolut dramatic în Austria. Salzburg a reuşit să se califice în semifinalele Ligii Europa, după 2-4 la Roma şi 4-1 în Austria!

Seară tristă pentru Ştefan Radu, integralist pentru Lazio în meciul de coşmar din Austria. Immobile a deschis scorul în minutul 55, iar lazialii se vedeau în semifinale. După golul atacantului italian, un adevărat taifun s-a dezlănţuit asupra lui Lazio! Dabbur a restabilit repede egalitatea, după doar un minut, iar apoi austriecii au marcat de trei ori în patru minute, stabilind scorul final: 4-1!

Salzburg - Lazio 4-1 (Dabbur 56, Haidara 72, Hwang 74, Leiner 76 / Immobile 55)

Salzburg: Walke - Lainer, Ramalho, Caleta-Car, Ulmer - Haidara, Schalger, Berisha - Yabo - Hwang, Dabbur. 
Rezerve: Stankovic - Wolf, Minamino, Gulbrandsen, Farkas, Pngracic, Mwepu.

Lazio: Strakosha - L. Felipe, de Vrij, Ş. Radu - Basta, Parolo, Lucas, Milinkovic-Savic, Lulic - L. Alberto, Immobile.
Rezerve: Guerrieri - J. Lukaku, Nani, F. Anderson, Caicedo, Caceres, Murgia.

Min 76. GOOOOOL din nou SALZBURG!!! Austriecii sunt calificaţi la acest scor!!!

Min 74 GOOOOOOL SALZBURG!!! Hwang marchează din nou, iar austriecii au prins aripi!. 5-5 este scorul la general în acest moment!

Min 72 GOOOOOL SALZBURG!!! Haidara îşi aduce echipa în avantaj.

Min 56 Doar un minut a durat avantajul romanilor, întrucât Dabbur a restabilit egalitatatea.

Min 55 GOOOOOL LAZIO!!! Immobile deschide scorul.

Min. 1 A Început meciul!

Partida din Austria porneşte de la scorul de 4-2 pentru italieni. Salzburg şi Lazio se întâlnesc joi, de la ora 22:05, în manşa a doua a sferturilor de finală ale Europa League. Aşadar, în partida din tur, de pe Olimpico, cele două echipe au oferit un meci cu adevărat nebun, cu şase goluri marcate.

  • LIVE VIDEO Salzburg - Lazio, astăzi, de la 22:05, LIVE STREAM pe telekomsport.ro

Mai întâi, Lulic a deschis scorul pentru gazde, Berisha a egalat dintr-un penalty controversat acordat de Ovidiu Haţegan, apoi, după golul marcat de Parolo, austriecii au egalat din nou la 2. Loviturile au fost date în final de Felipe Anderson şi de Ciro Immobile. În precedentele două întâlniri directe, în grupele Europa League din sezonul 2009/2010, austriecii se impuseseră de două ori, scor 2-1.

După înfrângerea de pe terenul lui Lazio, Salzburg a pierdut şi meciul din campionat, scor 0-1, pe LASK Linz. Însă, în ciuda înfrângerii, Salzurg are un avans liniştitor de opt puncte faţă de ocupanta locului doi, Sturm Graz. Până să dea de Lazio în sferturile de finală, în acest an, Salzburg a eliminat-o pe Real Sociedad în şaisprezecimi, apoi, a produs una dintre surprizele sezonului şi a trecut de Borussia Dortmund în optimile de finală ale competiţiei.

LIVE VIDEO Salzburg - Lazio, astăzi, de la 22:05, LIVE STREAM pe telekomsport.ro

De partea cealaltă, Lazio traversează o formă foarte bună şi are şapte meciuri consecutive fără înfrângere în toate competiţiile. După ce a trecut de FCSB şi de Dinamo Kiev în fazele anterioare din Europa League, Lazio a făcut spectacol şi în campionat. A câştigat, scor 6-2, meciul cu Benevento, apoi s-a impus şi în deplasarea de la Udinese, scor 2-1.

Afla mai multe despre: laziosalzburgolimpicoeuropa league 

viewscnt
Articole similare