Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Stejarii" şi-au prezentat noile echipamente înaintea debutului în Rugby Europe Championship. Meciul cu Georgia e sâmbătă, în direct la Telekom Sport

VIDEO | "Stejarii" şi-au prezentat noile echipamente înaintea debutului în Rugby Europe Championship. Meciul cu Georgia e sâmbătă, în direct la Telekom Sport

Rugby

Comentarii

România debutează sâmbătă în noua ediţie a Rugby Europe International Championship. "Stejarii" vor întâlni, pe Cluj Arena, reprezentativa Georgiei, de la ora 14:00, în direct la Telekom Sport 3.

Cu ocazia primului meci oficial din acest an, "Stejarii" şi-au prezentat şi noile echipamente de joc. Pe partea laterală a tricourilor, sunt inscripţionate numele tuturor jucătorilor care au evoluat pentru naţionala României de la înfiinţarea FR Rugby.

"Tricoul este o onoare. Echipa naţională de rugby reprezintă naţiunea română. Rugby-ul promovează nişte valori, este un sport de luptă, colectiv, reprezintă respect, dăruinţă şi muncă. Sunt chestiuni pe care, dacă nu lei ade când eşti mic, poţi să le găseşti în rugby. Pentru mine, tricoul a fost mereu o noare şi am fost mereu mândru să îl port, pentru că reprezintă România. Asta încerc să le transmit celor care vin, celor care sunt aici" , a declarat Marius Tincu.

"Este o mândrie şi o onoare pentru noi să purtăm tricoul ţării noatre. Cu asta ne identificăm noi când intrăm pe teren. Cu frunza de stejar. Acum este o presiune pe noi, pentru a fost pusă toată istoria pe tricou. Asta ne bucură şi sperăm să ne facem datoria şi să purtăm cu mândrie tricoul echipei naţionale" , a spus Mihai Macovei.

"Ar trebui să ne gândim că reprezentăm o naţiune. În afara faptului că ne obligă, trebuie să o şi respectăm aşa cum se cuvine. Meciul de sâmbătă este important. Sperăm să avem amintiri plăcute după acest meci" , a declarat Valentin Calafeteanu.

"Tricoul echipei naţionale îl port de foarte mult timp. De 13 ani. Mereu l-am purtat cu mare mândrie. Tricourile s-au schimbat de la an la an. Tricourile s-au schimbat, dar frunza de stejar rămâne întotdeauna în piept şi este o mândrie şi o onoare să îţi reprezinţi ţara şi să faci performanţă" , a spus Florin Vlaicu.

Afla mai multe despre: rugbyromaniacluj arenageorgia 

viewscnt
Articole similare