Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Stere Halep, declaraţie îngrijorătoare despre starea de sănătate a Simonei: ”Este şi ea om”. Prezenţa la US Open, în pericol?

VIDEO | Stere Halep, declaraţie îngrijorătoare despre starea de sănătate a Simonei: ”Este şi ea om”. Prezenţa la US Open, în pericol?

Tenis

Comentarii

Tendonul lui Ahile îi dă Simonei Halep mari bătăi de cap în această perioadă. Stere Halep susţine că fiica sa are nevoie de o pauză mai lungă. Pe 26 septembrie începe US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Problemele la tendonul lui Ahile au împins-o pe Simona Halep să se retragă din sferturile de finală la Rogers Cup şi tot problemele medicale au împiedicat-o să-şi facă jocul în faţa lui Madison Keys, în optimi la Cincinnati. Stere Halep susţine că accidentarea Simonei este destul de serioasă şi sunt semne de îngrijorare pentru US Open, turneu care are startul pe 26 septembrie:

”Simona e bine, deci tendonul necesită repaus mai lung decât trebuie, dar nu se întâmplă nimic, dar că trebuie să joace pe fond de durere şi vă daţi seama că e mai greu de controlat. Simona întotdeauna vrea să facă cât mai mult şi mai bine în tenis, dar ştiţi cum e, şi ea este om, şi ea are durerile ei, are şi ea temperamentul ei, sunt multe lucruri care afectează câteodată foarte mult la performanţă. 7.41

(Despre faptul că Darren Cahill a fost văzut din nou în preajma ei) Eee, păi este lipsit de lângă ea, vă daţi seama, că dacă era lângă ea... Normal, ştiţi cum e, când te împaci cu cineva întotdeauna trebuie să-i ceri ajutorul, sfaturile sunt întotdeauna mai bune”,
a declarat Stere Halep, care a asistat la meciul Chiajna - Farul 2-1.
 

viewscnt
Articole similare
Unde se află atleta din Belarus forțată să se întoarcă la Minsk de la Jocurile...