Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Ştiu că suferă, ca orice copil care greşeşte!" Hagi a reacţionat după ce Voduţ a primit o suspendare-record pentru că a pariat

VIDEO | "Ştiu că suferă, ca orice copil care greşeşte!" Hagi a reacţionat după ce Voduţ a primit o suspendare-record pentru că a pariat

Farul Constanța

Comentarii

Trecând peste supărarea provocată de eşecul cu Astra (0-1, la Ovidiu), Gică Hagi (54 de ani) a comentat situaţia în care se află Mihai Voduţ (25 de ani), fostul atacant de la Viitorul care a fost suspendat timp doi ani pentru că a fost prins că a pariat. "Regele" spune că fostul său elev mai merită o şansă şi i-a dat un sfat acestuia. Voduţ a primit şi o amendă record pentru fapta sa.

Pe vremea când a izbucnit scandalul pariurilor, Voduţ era la Viitorul. Atunci, clubul lui Gică Hagi i-a reziliat contractul fotbalistului, acum "Regele" spune că atacantul mai merită o şansă, iar suspendarea sa nu ar trebui să fie atât de drastică. Mihai Voduţ a fost prins că a pariat după ce s-a certat cu fosta sa iubita, care l-a dat de gol că a pariat pe meciul Viitorului după ce s-au certat şi a publicat o poză cu o conversaţie dintre ei doi.

"A greşit, dar, ca orice om, poţi greşi. Îi mai poate fi dată o şansă, nu cunosc ce e acolo. Ştiu că suferă şi, ca orice copil tânăr care greşeşte, merită încă o şansă. El şi ceilalţi tineri trebuie să vadă cum trebuie să muncească. Le-aş da un sfat. Să nu vadă pariurile niciodată, nici măcar să nu se gândească", a spus Gică Hagi despre Voduţ, la flash-interviul de după meciul Viitorul - Astra 0-1.

Comisia Tehnică a FRF l-a suspendat pe Mihai Voduţ timp de doi ani, după ce a fost prins că a pariat, lucru interzis de regulament. În plus, atacantul a primit o amendă-record, de 300.000 de lei. "Bonus", ca şi cum nu era de ajuns, Voduţ a fost dat afară de la Chindia. Târgoviştenii i-au reziliat contractul fotbalistului.

Afla mai multe despre: gica hagimihai vodutsuspendare 

viewscnt
Articole similare