Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stocian s-a suspendat singur :) De ce a stat în tribune deşi nu a primit decizia Comisiei de Disciplină: "Am trăit meciul ca un suporter adevărat!"

VIDEO | Stocian s-a suspendat singur :) De ce a stat în tribune deşi nu a primit decizia Comisiei de Disciplină: "Am trăit meciul ca un suporter adevărat!"

Superliga

Comentarii

Flavius Stoican a privit din tribune partida câştigată de Poli Iaşi cu 1-0 în faţa Dunării Călăraşi, asta deşi nu a primit încă decizia Comisiei de Disciplină după ce a fost eliminat la meciul cu Botoşani.

Practic, Stoican şi-ar fi putut conduce echipa la meciul cu Dunărea Călăraşi, dar spune că i s-a părut normal să stea în tribune, fiind eliminat la ultimul meci.

"Greu, foarte greu (n.r. să urmărească meciul din tribună). Şi nu numai din tribună. S-a văzut şi pe teren. Veneam după o victorie foarte frumoasă la Botoşani, important era ca jucătorii să conştientizeze că ne trebuie încă puncte, să sperăm că ajungem la un obiectiv îndrăzneţ. A fost greu, dar şi în condiţiile astea am arătat că suntem o echipă martură. Am întâlnit astăzi un adversar care a stat foarte bine în teren, a fost periculos pe contraatac, dar cu toate astea am obţinut o victorie importantă, o victorie muncită pe un astfel de teren. Bravo lor.

Ştiam că fotbalul te răsplăteşte atâta timp cât îl faci cu pasiune, când eşti corect cu el, când eşti atent. Indiferent de situaţia care a existat şi există în continuare la noi la club, noi ne-am gândit la fotbal. Nu ne-a fost uşor, dar până la urmă, munca ne este răsplătită. Este important să conştientizăm că mai avem mult de muncă, trebuie să fim atenţi la ce avem de făcut în continuare, indiferent de situaţia pe viitor a clubului. 20.36 Fotbalul trebuie să primeze.

Este o apropiere fantastică între mine şi ei, pentr că în momentele decisive eu am fost aproape de ei şi tot timpul, pentr mine, jucătorii sunt cei mai importanţi. Indiferent, cu bune, cu rele, cu greşeli, cu reuşite, pentru mine sunt foarte importanţi şi îi iubesc necondiţionat. Sunt oameni care pun suflet,  oameni care muncesc fie pe vreme bună, pe vremea rea, ploaie, vânt, ei sunt atenţi la ceea ce le cer la antrenamente.
Şi mai ales că nu le este uşor, când în subconştientul lor lucrează şi multe supărări care se întâmplă în viaţa de zi cu zi.

Nu, încă nu am aflat pedeapsa. Astăzi am stat în tribună pentru că era normal să stau în tribună. Am stat printre oameni, am văzut cât suferă şi ei, am văzut cât de mult se bucură, am trăit astăzi ca un suporter adevărat. Voi aştepta să văd ce decizie ia comisia.

Atâta timp cât mai există şanse matematice, eu sper în continuare. Ştiu ce jucători antrenez, ştiu cât de mult îşi doresc. Am ridicat ştacheta anul trecut, pentru că am reuşit p calificare în playoff, voiam să am continuitate în acest an şi nu reconstrucţie, dar asta a fost"
, a declarat Flavius Stoican pentru Telekom Sport la finalul partidei.

 

Afla mai multe despre: stoicantribune 

viewscnt
Articole similare