Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stoian, primele declaraţii după revenirea din "exil": "M-am pregătit bine, mi-am aşteptat şansa". Ce spune despre discuţiile cu Becali

VIDEO | Stoian, primele declaraţii după revenirea din "exil": "M-am pregătit bine, mi-am aşteptat şansa". Ce spune despre discuţiile cu Becali

FCSB

Comentarii

Adrian Stoian, adus cu mare fast în această iarnă la FCSB, a revenit în echipa lui Mihai Teja la meciul cu FC Voluntari, după ce a petrecut mai multe etape în afara lotului. Urmăreşte mai jos declaraţiile internaţionalului român.

"Sincer, m-am pregătit bine, chiar dacă am rămas în afara lotului. Mi-am aşteptat şansa. Chestiile astea nu m-au deranjat, m-a deranjat ce s-a scris negativ, că nu m-am pregătit foarte bine la antrenamente. Sunt dezamăgit de faptul că nu am reuşit să câştigăm", a declarat Stoian după meciul cu Voluntari. 

Întrebat de reporterul Telekom Sport dacă a vorbit cu Gigi Becali, mijocaşul a răspuns: "Nu. Doar cu antrenorul şi directorul sportiv".

Fostul jucător de la Crotone a lămurit şi poziţia pe care joacă, el fiind poziţionat de Mihai Teja în centrul terenului, chiar dacă cel mai bun randament l-a dat în banda stângă a terenului: "Eu mă pregătesc să ajut echipa, să joc cât mai mult. Dacă o să fie nevoie să joc extremă, joc extremă".

Adrian Stoian a fost introdus în minutul 41 al meciului cu FC Voluntari, ca urmare a accidentării lui Pintilii. 

Afla mai multe despre: adrian stoianfcsb 

viewscnt
Articole similare