Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stoican a făcut show la conferinţa de presă! ”Există fotbalişti care fac videochat? Sunt foarte curios cum merge”

VIDEO | Stoican a făcut show la conferinţa de presă! ”Există fotbalişti care fac videochat? Sunt foarte curios cum merge”

Superliga

Comentarii

Cristi Pulhac a dezvăluit că există fotbalişti din Liga I care fac videochat, iar Flavius Stoican s-a arătat extrem de interesat să afle numele ”actorilor” care performează în lumea XXX.

La conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Hermannstadt, Flavius Stoican şi-a făcut timp şi pentru zona mondenă. Antrenorul celor de la Poli Iaşi a comentat zvonurile conform cărora există jucători în Liga I care fac videochat.

Fiecare e liber să facă ce vrea în viaţa de zi cu zi. Dacă cei care fac asta nu au soţii şi soţiile sunt sau cei care au soţii le dau voie, ce treabă am eu? Dacă intră pe teren să joace fotbal, că a făcut, că nu a făcut, problema lui. Dacă aşa se relaxează el la cap, ce să zic eu? Eu trebuie să îi văd pe teren şi când vin la antrenament să fie dornici, să îi văd dezinvolţi, să intre pe teren să-i aplaude lumea, să mănânce din adversar, în rest ce treabă am eu cu omul dacă are plăcerea asta? E vreun nume dat? Că sunt curios să văd cum se comportă, cum merge”, a spus Flavius Stoican.

Afla mai multe despre: stoicanvideochatliga 1 

viewscnt
Articole similare