Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stoican a fost un car de nervi după remiza neaşteptată cu Snagovul: "Ziceam că defilăm, trebuie să fiu foarte drastic de acum"

VIDEO | Stoican a fost un car de nervi după remiza neaşteptată cu Snagovul: "Ziceam că defilăm, trebuie să fiu foarte drastic de acum"

Petrolul

Comentarii

Antrenorul Petrolului a fost extrem de dezamăgit de felul cum a tratat echipa sa partida împotriva formaţiei care pierduse toate cele şase meciuri jucate până la confruntarea de pe Ilie Oană.

Flavius Stoican a luat asupra sa vina ratării victoriei în faţa codaşei eşalonului secund. 
 
"Am fost superficiali în tot ceea ce am făcut, de la început până la sfârşit. Am tratat meciul superficial, dar nu au vină jucătorii cât am eu, pentru că le ofer încredere. La antrenamente facem, vorbim, lucrăm trasee, muncim şi când vine meciul parcă avem un sac în spate. Eu sunt cel care trebuie să le dea sacul jos din spate şi să joace fotbal. Astăzi ne-am creat ocazii şi le-am tratat cu atât seninătate de zici că la fiecare minut venea ocazia. Asta e buba noastră şi eu trebuie să o reglez" a răbufnit antrenorul la final. 
 
Ploieştenii nu s-au bucurat încă pentru vreo victorie pe teren propriu de la începutul campionatului. După 0-3 cu UTA au obţinut un singur punct din duelul cu trupa lui Vivi Răchită. 
 
"Eu trebuie să fiu foarte drastic. Eu sunt principalul vinovat, pentru că încrederea pe care le-o acord eu vreau să fie răsplătită pe teren. Avem suporterii aproape, avem situaţie financiară, atmosferă bună, trebuie să facem noi că aşa e românul. Trebuie să facem noi ceva. Am atâta supărare în mine, poate mâine mă mai liniştesc. Eu ziceam că defilăm, mamă ce echipă, defilăm. Nu defilăm noi niciodată, decât dacă suntem corecţi, să avem atitudine, cum trebuie la fotbal" a încheiat Stoican.
 
 
Stoican nu a fost supărat doar pe proprii jucători. S-a certat şi cu arbitrul şi a fost avertizat. 
 
 
 

Afla mai multe despre: petrolulstoicansportul snagovliga 2 

viewscnt
Articole similare