Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stoican, dezamăgit după primul amical din Antalya: "Cei tineri trebuie să înţeleagă asta" Moldovenii au jucat şi astăzi

VIDEO | Stoican, dezamăgit după primul amical din Antalya: "Cei tineri trebuie să înţeleagă asta" Moldovenii au jucat şi astăzi

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a fost învinsă de polonezii de Korona Kielce, scor 3-0, la primul meci de pregătire jucat de echipa lui Stoican în stagiul din Turcia. Diferenţa s-a făcut după pauză când adversarii au marcat toate cele trei goluri.

La moldoveni au debutat Burlacu şi Gardoş, fotbaliştii veniţi de la Craiova în urmă cu aproape o săptămână. Primul a evoluat din minutul 30, al doilea a intrat la pauză. Polonezii au înscris în partea secundă de trei ori şi s-au impus cu 3-0 în faţa echipei aflată pe locul 9 în Liga I. 
 
 
"Am pierdut la un scor categoric, dar sunt multumit de prima repriză, au jucat cei care au evoluat mai mult în acest campionat. Cei tineri trebuie să înţeleagă că fiecare meci este o selecţie, important este să îşi dorească şi să îi văd că au determinare. Le dau circumstanţe, dar vreau să fie conştienţi că pentru a prinde un loc de titular trebuie să demonetrseze că merită lucrul acesta, să văd dorinţă. Chiar dacă sunt jucători tineri, vreau să le dau şansa şi în campionat. Sper să jucăm bine, să continuăm momentele bune din prima repriză şi să ne apropiem de forma sportivă pe care trebuie să o avem la startul meciurilor" a spus Stoican la sfârşitul întâlnirii cu polonezii. 
 
 
 

Afla mai multe despre: csm poli iaşikorona kielcestoican 

viewscnt
Articole similare