Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stoican, împăcat chiar şi după ce echipa lui a ratat o şansă mare pentru play-off: "Nu e un capăt de ţară" Cum explică antrenorul jocul echipei sale în superioritate

VIDEO | Stoican, împăcat chiar şi după ce echipa lui a ratat o şansă mare pentru play-off: "Nu e un capăt de ţară" Cum explică antrenorul jocul echipei sale în superioritate

CSM Poli Iași

Comentarii

Flavius Stoican s-a bucurat anul trecut pentru calificarea în play-off alături de fotbaliştii săi de la Poli Iaşi. Şi în acest sezon moldovenii ar fi avut şanse mari să ajungă între primele şase dacă ar fi învins-o pe CFR Cluj.

Calculele antrenorului s-au dat peste cap după golul lui Ţucudean din prelungiri. 
 
"Sunt trist, dar capul sus jucătorilor, sunt mândru de ei că am ajuns să sperăm la un loc de playoff. Şi acum avem şanse teoretice, important e să luăm lucrurile bune, am dominat CFRul, destul de dificil să desfaci o echipă care s-a aglomerat, a fost acel contraatac norocos. E greu să joci împotriva unei echipe cu valori, am fost crispaţi în faţa porţii nu vreau să fie un capăt de ţară, la fiecare partidă am încercat să fim la nivelul adversarului. Nu trebuie să ne căutăm alibi, chiar dacă trebuia să ne dea penalty, trebuia să fim lucizi şi să marcăm din puţinele ocazii" a spus antrenorul care o pregăteşte pe Poli Iaşi de un an şi jumătate. 
 
Iaşiul l-a pierdut în această săptămână pe Dylan Flores, dar l-a adus pe Filipe Nascimento. În ultima etapă a sezonului regulat, alb-albaştrii o vor întâlni pe Hermannstadt la Piteşti. 
 
"Dylan Flores a plecat la mai bine, o să fac un alt Dylan Flores, o să îi vedeţi pe Semedo si pe Teixeira, o să fie jucători care o să vă placă. Este neapărat de victorie etapa viitoare, mergem să punem probleme adversarului, să ne jucăm şansa până la capăt" a comentat Stoican.
 

Afla mai multe despre: poli iaşistoicanplay-off 

viewscnt
Articole similare