Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stoican, nemulţumit de elevii săi în meciul cu Dinamo: "Trebuie să fim mai responsabili". Cum comentează posibilul penalty neacordat

VIDEO | Stoican, nemulţumit de elevii săi în meciul cu Dinamo: "Trebuie să fim mai responsabili". Cum comentează posibilul penalty neacordat

CSM Poli Iași

Comentarii

Flavius Stoican a vorbit despre prestaţia elevilor săi în primul meci oficial din 2019, împotriva lui Dinamo. Antrenorul lui Poli a vorbit şi despre posibilul penalty neacordat echipei sale.

"Cred că da (n.r. - este un scor drastic). Dinamo a arătat bine, a avut determinare, a făcut un pressing agresiv. Am avut multe momente în care am fost statici, am luat deciziile greşite. Una peste alta felicit Dinamo, noi trebuie să fim foarte atenţi în momentele cheie. Alergăm, muncim şi luăm gol dintr-o fază fixă. Trebuie să fim mai responsabili. Capul sus, mergem înainte, nu trebuie să dezarmăm, ne batem până la final. Nu reuşim, o luăm de la capăt", a spus Flavius Stoican la microfonul Telekom Sport după meciul pierdut în "Ştefan cel Mare". 
 
Cât despre faza penalty-ului, Stoican a evitat acest subiect: "Nu vreau să comentez de penalty. Nici nu îmi aduc aminte faza".
 
După 22 de etape, Poli Iaşi este pe locul 10, cu 28 de puncte, la cinci distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Astra Giurgiu. 
 

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iasideclaratie 

viewscnt
Articole similare