Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stoican, pregătit pentru a-şi întâlni fosta echipă: "Este momentul revanşei" Ce obiectiv şi-a fixat pentru antrenorul pentru acest play-out

VIDEO | Stoican, pregătit pentru a-şi întâlni fosta echipă: "Este momentul revanşei" Ce obiectiv şi-a fixat pentru antrenorul pentru acest play-out

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi joacă împotriva lui Dinamo în etapa a cincea din play-out-ul Ligii I iar moldovenii pot să îi depăşească pe roş-albi în clasament în cazul unui succes vineri seară.

De când s-a reînfiinţat Poli Iaşi nu a pierdut niciodată în faţa lui Dinamo pe teren propriu. Au fost 4 succese şi 2 remize din totalul de 6 meciuri. Două victorii au fost obţinute chiar cu Stoican pe bancă.  
 
"Ne aşteaptă o partidă dificilă, contra unui adversar cu nume, un adversar care şi-a anunţat candidatura pentru anul viitor la campionat. Vrem să ne ridicăm la nivelul lor, vrem să facem totul pentru a câştiga. Intrăm cu gândul pe teren pentru a obţine victoria. Nu este uşor, dar nici imposibil. De aceea trebuie să conştientizăm că o să fie momente dificile, dar şi momente bune, momente favorabile nouă şi trebuie să le tratăm ca atare" a spus antrenorul Iaşiului înaintea partidei din Copou. 
 
Ieşenii le sunt datori fanilor după ce au pierdut ultimele trei meciuri de pe teren propriu. 
 
"Este rândul să ne luăm revanşa, pentru că pe teren propriu, în acest playout, nu am reuşit să acumulăm puncte. Şi cred că este momentul. Contează mai puţin numele echipei pe care o întâlnim, important este să mergem cu gândul la victorie.Vrem să fim cei mai buni în playout şi vrem să formăm şi o echipă în care să fie jucători tineri pentru anul viitor, din propria pepinieră. Astea sunt obiectivele noastre" a mai declarat Stoican. 
 
 

Afla mai multe despre: poli iaşidinamoplay-outstoican 

viewscnt
Articole similare