Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stoican s-a dat de gol. Ce primă are Poli Iaşi după victoria de la Viitorul: "Abia în play-off vom primi mai mult"

VIDEO | Stoican s-a dat de gol. Ce primă are Poli Iaşi după victoria de la Viitorul: "Abia în play-off vom primi mai mult"

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi s-a impus în deplasarea de la FC Viitorul şi a urcat, cel puţin pentru moment, pe locul 6 în Liga I. Imediat după meci, antrenorul moldovenilor, Flavius Stoican, a dezvăluit ce primă vor avea jucătorii săi pentru succesul de la Ovidiu.

"Faptul că am reuşit să câştigăm trei puncte este foarte important pentru noi. Era un complex pentru noi, nu reuşeam să câştigăm cu Viitorul, aşa că am schimbat strategia. Noi eram echipa care controlam partida cu Viitorul, dar nu câştigam. Acum, i-am lăsat pe ei să controleze meciul şi am reuşit să obţinem cele trei puncte. Qaka a avut probleme încă de la începutul partidei şi nu a putut să ducă mai mult de 42 de minute. Am încercat să trag de el până la pauză, dar nu a mai putut juca, aşa că a trebuit să îl înlocuiesc.

Prima noastră pentru această victorie nu este de 1000 de euro, avem doar jumătate din această sumă. Dacă vom intra în play-off, abia atunci vom lua şi 1000 de euro. Cei care au jucat tot meciul, vor primi acum 500 de euro, iar ceilalţi vor primi bani în funcţie de minutele jucate" , a declarat Flavius Stoican.

"Nu ştiu dacă a fost o surpriză victoria noastră. Eu cred în echipă, mă bucur pentru această victorie şi sperăm să prindem play-off-ul. Am jucat în deplasare, Viitorul este o echipă foarte bună, care pasează foarte bine, dar scopul scuză mijloacele, iar noi am făcut un meci foarte bun în apărare, am avut o ocazie, am dat gol şi am obţinut cele trei puncte. Suntem în lupta pentru play-off şi asta e cel mai important. Suntem o echipă bună pe propriul teren şi cred că le va fi greu celor de la CFR să câştige meciul din etapa viitoare" , a declarat Florin Gardoş.
 

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iasiovidiufc viitorul 

viewscnt
Articole similare