Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stoican se teme de meciul cu Sănătatea Cluj: "Sper să nu fim surpriza neplăcută"

VIDEO | Stoican se teme de meciul cu Sănătatea Cluj: "Sper să nu fim surpriza neplăcută"

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti joacă în optimile de finală ale Cupei României cu Sănătatea Cluj, echipă care în turul precedent a eliminat câştigătoarea de anul trecut, Viitorul Constanţa. Flavius Stoican, antrenorul prahovenilor, este precaut înainte de meciul din Cupă.

Petroliştii au plecat prudenţi la Cluj. Întâlnesc Sănătatea, echipă de Liga a 3-a, care a furnizat surpriza şaisprezecimilor de finală. Echipa veteranilor Ionuţ Rada şi Laurenţiu Rus a eliminat-o pe deţinătoarea trofeului, Viitorul.

"Şi numele ne pune în gardă. Are jucători cu experienţă pe care trebuie să îi tratăm foarte serios, pentru că fotbalul e ca mersul pe bicicletă, nu se uită, chiar dacă au trecut anii peste ei. Noi sper să nu fim surpriza neplăcută, deja suntem conştienţi de importanţa jocului. Mai ales că avem şanse destul de mari, pentru că ştiu ce lot antrenez, ce jucători am, ştiu cât de mult îşi doresc şi ei să mergem mai departe. Cred că este foarte important şi pentu moralul nostru să mergem mai departe în această competiţie", a declarat Flavius Stoican pentru Telekom Sport. 

Petrolul, echipă care îşi doreşte promovarea în Liga 1, ocupă în acest moment locul 8 în eşalonul secund. 

Afla mai multe despre: stoicanpetrolul 

viewscnt
Articole similare