Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stoichiţă, încrezător după succesul de vis împotriva croaţilor: "Vom pune pe gânduri multă lume"

VIDEO | Stoichiţă, încrezător după succesul de vis împotriva croaţilor: "Vom pune pe gânduri multă lume"

Echipa națională

Comentarii

Directorul Comisiei Tehnice a FRF speră ca încrederea puştilor lui Rădoi să se transmită şi naţionalei mari care joacă în toamnă meciurile decisive din preliminariile Euro 2020.

Stoichiţă ştie unde s-a făcut diferenţa la Serravalle. 
 
"Am simţit victoria, am şi declarat la televizor că vom câştiga. Mai uşor decât am crezut, dar asta se datorează faptului că au fost ei slabi, ci că noi am fost bine organizaţi, cu foarte multă determinare. Contează foarte mult şi modul cum am fost primiţi aici în Italia, contează foarte mult Rădoi în organizarea jocului, contează foarte mult valoarea individuală a jucătorilor, dar în acelaşi timp, mai mult decât asta, determinarea de care au dat dovadă. Acum foarte important e să ne recuperăm pentru meciul următor" a declarat antrenorul. 
 
Rezultatele naţionalei U21 ar putea să însemne o motivaţie în plus şi pentru prima reprezentativă. 
 
"Noi avem o mare şansă, ne întâlnim cu vicecampioana mondială, ne întâlnim cu campioana mondială şi cu o semifinalistă de Campionat Mondial, la U21.Dacă vom reuşi în continuare să avem aceleaşi prestaţii, nu ştiu ce rezultate vor fi, dar să joace tot atât de agresiv, de eficace, să avem foarte multe acţiuni la poartă şi faze de gol, să fim extrem de atenţi în apărare, vom pune pe gânduri foarte multă lume. Şi atunci, probabil că încrederea pe care o căpătăm prim meciurile astea se va transmite şi la echipa mare în momentul când se vor duce în sus toţi aceşti copii" a încheiat Stoichiţă. 
 

Afla mai multe despre: românia u21tineretrădoimihai stoichiţă 

viewscnt
Articole similare