Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Stoichiţă sare în apărarea jucătorilor lui Contra: "Noi am dat-o pe noroc la meciul din Norvegia. Poate e şi strategie"

VIDEO | Stoichiţă sare în apărarea jucătorilor lui Contra: "Noi am dat-o pe noroc la meciul din Norvegia. Poate e şi strategie"

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României s-a impus cu 4-0 în deplasarea din Malta şi a urcat pe locul al doilea în grupa F. Puşcaş, de două ori, Chipciu şi Man au marcat golurile pentru naţionala lui Cosmin Contra.

"A fost un meci bun din partea noastră. Nu am avut emoţii. Deşi înainte de partidă eşti puţin tensionat, dar nu a fost cazul. Avem speranţe pentru toamnă, avem o bază să clădim viitorul. Aşa trebuie să privim noi situaţia din grupă. Mi-e frică să mă mai duc la vestiar. Nu mă mai duc la vestiar niciodată. Nu am fost niciodată, nu am fost la pauză la vestiar. Ştiu ce înseamnă un antrenor şi viaţa lui, aşa că nu îmi permit să fac astfel de lucruri. În primul rând, nu îmi stă în caracter să fac aşa ceva. Doi, am o relaţie foarte bună cu Contra, în care am încredere. Sper să fie câştigător şi să reuşească până la urmă să se califice.

Probabil faptul că ne dorim foarte mult să ajungem la un turneu final, ştim foarte bine că Mondialul l-am ratat şi toată lumea îşi doreşte lucrul ăsta. Toată lumea vrea să fie învingătoare, e foarte important. Trebuie să înţelegem că ne-am săturat să pierdem lucruri mereu, vrem şi noi să avem o imagine de învingători.

În momentul în care, în naţională joacă cei mai buni pe care îi avem la ora actuală, poate mai sunt la lotul de tineret care ar merita în viitor locul aici, dar la ora actuala selecţia e mai mult decât corectă şi făcută pe criterii logice. Dacă te gândeşti, dacă iei meciul cu Norvegia... Noi o dăm pe noroc. Poate nu e numai noroc, poate e şi chestie de strategie. Pentru că a fost un meci de uzură şi spre final, copiii ăştia care au zburdat şi au creat să creeze panică în apărarea Norvegiei şi să dea două goluri" , a declarat Mihai Stoichiţă.

 

Afla mai multe despre: stoichitacontra 

viewscnt
Articole similare