Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Strategia de la Voluntari pentru salvarea de la retrogradare este clară: "Nouă ne trebuie rezultate, nu fotbal frumos"

VIDEO | Strategia de la Voluntari pentru salvarea de la retrogradare este clară: "Nouă ne trebuie rezultate, nu fotbal frumos"

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari este "lanterna roşie" din Liga 1, dar jucătorii ştiu ce trebuie să facă pentru a scăpa din acea zonă fierbinte, cel puţin în teorie.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a pierdut un nou meci, la Craiova, după ce a condus şi a ratat şi alte ocazii prin care meciul putea căpăta altă soartă, iar jucătorii îşi reproşează acele ratări: "Am avut prea multe ocazii cu aşa echipă, cum este Craiova, care se bate la titlu. Să ai trei ocazii şi să nu scoţi un rezultat pozitiv e păcat, sincer. E păcat. La 1-0 am avut ocazie singur cu portarul şi am ratat. Portarul a scos-o şi după aceea am primit gol în vestiar, în minutul 47 şi ne-a demoralizat", a declarat Igor Armaş la flash interviul de după meci. 

Fundaşul din Republica Moldova susţine că echipa lui trebuie să câştige prin orice mijloc pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare: "Nouă ne trebuie rezultate, nu fotbal frumos şi eu aş fi mulţumit să câştigăm un meci şi să jucăm urât"

Afla mai multe despre: igor armasfc voluntari 

viewscnt
Articole similare