Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Strategia prin care România poate învinge în Norvegia: "Dacă mergem la egal, probabil vom pierde"

VIDEO | Strategia prin care România poate învinge în Norvegia: "Dacă mergem la egal, probabil vom pierde"

Stranieri

Comentarii

Echipa naţională a României se pregăteşte pentru o "dublă" extrem de importantă în preliminariile pentru Campionatul European din 2020. Unul dintre stranieri ştie cum pot pleca "tricolorii" cu un rezultat pozitiv din Norvegia.

"Trebuie să mergem la victorie şi în cel mai rău caz vom obţine un egal. Dacă mergem la egal, probabil vom pierde. Trebuie să mergem la victorie şi să o şi obţinem fiindcă avem valoare, avem un lot bun şi putem să obţinem cele 6 puncte din această dublă", a spus Ionuţ Nedelcearu despre meciurile care urmează. 

România, care are trei puncte după două meciuri (o înfrângere cu Suedia şi victorie cu Insulele Feroe) va juca cu Norvegia pe 7 iunie şi cu Malta pe 10 iunie. 

Meciul din Norvegia este dificil, iar Malta nu mai este o echipă mică, este concluzia fotbalistului de la FC Ufa: "Un meci destul de dificil în Norvegia, pentru că au jucători buni, care joacă în campionate puternice am văzut, în Anglia destui jucători care joacă şi în prima ligă, şi în a doua ligă, va fi un meci destul de dificil dar trebuie să câştigăm, să luăm cele 6 puncte. (n.r. - Despre Malta) Nu cred că mai este o simplă formalitate cu nicio echipă fiindcă nu mai există echipe mici, acum toate sunt bine puse fizic la punct şi dacă nu luăm meciul în serios nu va fi uşor".

Două meciuri are fundaşul central la prima reprezentativă. 

Afla mai multe despre: nedelcearuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare