Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Strategie pentru titlu: "Aceste posturi trebuie să le acoperim" Unde consideră Teja că are nevoie de întăriri

VIDEO | Strategie pentru titlu: "Aceste posturi trebuie să le acoperim" Unde consideră Teja că are nevoie de întăriri

FCSB

Comentarii

Mihai Teja a dezvăluit că îşi doreşte măcar două transferuri în această iarnă. Vrea la echipă un fundaş central şi un fundaş dreapta.

Mihai Teja propune, iar Gigi Becali negociază. Pare a fi noua reţetă a succesului la FCSB. A dezvăluit-o chiar antrenorul roş-albaştrilor. 
 
"Despre eventualele transferuri doar domnul Becali vă poate spune pentru că dânsul se ocupă de negocieri. Eu sunt antrenorul echipei şi vreau să antrenez. Eu vorbesc cu domnul Becali, ne facem plan pentru viitor. Am vorbit, am făcut o listă cu ce jucători ne trebuie şi cum. Domnul Becali ştie foarte bine şi dânsul se ocupă. Dacă vor fi aduşi, cu siguranţă va fi foarte bine. Dacă nu, vom continua aşa cum suntem pentru că am un lot destul de bun. Mai sunt două posturi care trebuiesc dublate. Unul dintre ele este cel de fundaş central, celălalt rămâne să vedem. Probabil un fundaş dreapta" a declarat Mihai Teja. 
 
Cea mai bună dovadă a colaborării strânse dintre patron şi antrenor a fost răspunsul dat de Mihai Teja la întrebarea legată de persoana care a decis aducerea lui Florentin Matei. "A fost adus pentru că are calitate" a reacţionat tehnicianul când a fost chestionat cu privire la transferul mijlocaşului. 
 
"Eu cred că va fi un 11 de aur sau un 20 de aur, pentru că trebuie să câştigăm campionatul şi atunci cred că toţi jucătorii vor fi de aur. Eu am nevoie de toţi jucătorii, de toată lumea pentru că vor fi meciuri grele şi cu siguranţă ne vor ajuta toţi cei din vestiar" îşi pune speranţele antrenorul vicecampioanei. 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: mihai tejagigi becalitransferurifundaş dreaptafundaş central 

viewscnt
Articole similare