Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Suarez, din nou decisiv! Rayo Vallecano - FC Barcelona 2-3. Catalanii erau conduşi în minutul 86

VIDEO | Suarez, din nou decisiv! Rayo Vallecano - FC Barcelona 2-3. Catalanii erau conduşi în minutul 86

La Liga

Comentarii

Barcelona va rămâne lider în Spania şi la sfârşitul etapei a 11-a, după ce s-a impus în final de meci în deplasarea de la Madrid, cu Rayo Vallecano. Suarez a reuşit o dublă în victoria campioanei cu 3-2.

Nimeni nu s-ar fi gândit că Barcelona ar putea să aibă vreo emoţie în privinţa obţinerii celor trei puncte pe terenul codaşei Rayo Vallecano. Mai ales că Suarez a deschis repede scorul pentru trupa lui Valverde. Gazdele au avut o revenire chiar miraculoasă. Pozo şi Alvaro Garcia au înscris pentru nou-promovata care era gata să repete isparava celor de la Leganes şi să învingă echipa super vedetelor Barcei.

Rezerva Dembele a egalat în minutul 87, iar Suarez a fost letal în ultimul minut de joc pentru o victorie in extremis a campioanei Spaniei. Cu dubla din această seară, uruguayanul a ajuns golgheter în La Liga, cu nouă reuşite. Înaintea meciurilor care se joacă duminică în campionat, Barcelona are cu 4 puncte în plus faţă de urmăritoarele Atletico Madrid şi Alaves.


FINAL | Rayo Vallecano - FC Barcelona 2-3

Min 90 GOOOOL Barcelona: Suarez reuşeşte dubla cu o execuţie din careul mic, 2-3  

Min 87 GOOOOL Barcelona: Dembele egalează pentru catalani când mai sunt trei minute până la final, 2-2

Min 57 GOOOL Rayo Vallecano: Alvaro Gracia îşi aduce echipa în avantaj după ce marchează cu poarta goală. Ter Stegen fusese salvat de bară iniţial, 2-1 

Min 35 GOOOOL Rayo Vallecano: Pozo înscrie după cu un şut frumos din afara careului, bară-gol. 1-1

Min 11 GOOOOL Barcelona: Suarez deschide scorul cu o execuţie din 6 m la pasa lui Jordi Alba, 0-1

Echipele de start:

Rayo Vallecano: Garcia - Advincula, Galvez, Amat, Moreno - Comesana - Embarba, Imbula, Trejo, Garcia - De Tomas 

Barcelona: Ter Stegen - S.Roberto, Pique, Lenglet, J.Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Rafinha, Suarez, Coutinho


Barcelona a avut parte de o lună octombrie aproape perfectă. A câştigat patru dintre cele cinci meciuri jucate, remizând doar în faţa Valenciei. Şi luna noiembrie a început bine pentru catalani, care au câştigat duelul din cupă contra celor de la Cultural Leonesa, chiar dacă victoria a fost obţinută în prelungiri. De pe primul loc în campionat, trupa blau-grana va întâlni codaşa Rayo Vallecano, echipă aflată pe penultimul loc în clasament cu doar 6 puncte. Iar singura victorie a madrilenilor în acest sezon este împotriva lanternei Huesca. 

  • Rayo Vallecano - Barcelona, sâmbătă, 21:45, Telekom Sport 2

Barcelona a demolat-o pe Real duminica trecută şi o întâlneşte pe Rayo înainte de a doua confruntare cu Inter, din grupele Champions League. Campioana Spaniei are o medie de aproape trei goluri pe meci în cele 10 partide de la începutul acestei stagiuni. Medie însă inferioară celei pe care o are Barca în disputele cu adversara de sâmbătă seară. Ultimele 11 confruntări au fost câştigate de catalani care au reuşit în aceste partide 50 de goluri!!!! 

Afla mai multe despre: rayo vallecanobarcelona 

viewscnt
Articole similare