Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Sub privirile lui Mircea Lucescu, Rapid a câştigat derby-ul cu FCSB II. Încă un pas spre Liga 2 făcut de echipa lui Pancu

VIDEO | Sub privirile lui Mircea Lucescu, Rapid a câştigat derby-ul cu FCSB II. Încă un pas spre Liga 2 făcut de echipa lui Pancu

Fotbal intern

În cel mai interesant meci din etapa a 19-a din Liga a 3-a, Rapid a câştigat meciul cu FCSB 2, scor 2-0, într-o partidă la care au asistat peste 5000 de spectatori.

Într-o atmosferă de Liga 1, Rapid a câştigat meciul din Regie prin dubla lui Drăghiceanu. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Daniel Pancu rămâne pe primul loc în serie a 2-a din Liga a 3-a, cu 47 de puncte. Ca urmare a egalului făcut de CS Afumaţi tot sâmbătă, 1-1 cu CS Făurei, ilfovenii sunt la cinci puncte în spatele Rapidului. 
 
Rapid: Drăghia - Voicu (c), Catrici, Manole, Oanea - Jorza, Cârstocea - Drăghiceanu, Robinho, Hlistei - Vlada
Rezerve: Ciuculescu, Grigore, Goge, Neacşu, Duriţă, Demici, Matulevicius
 
 

Sărbătoarea rapidistă la unul dintre golurile marcate

Rapid are 44 de puncte şi este lider în seria II cu trei puncte peste locul 2, CS Afumaţi. FCSB II ocupă locul 9 în campionat cu 19 puncte din 16 partide jucate.

La partida din Regie asistă şi Mircea Lucescu fost antrenor în Giuleşi în sezoanele 1997-1998 respectiv 1999-2000. Il Luce a câştigat trei trofee ca antrenor al Rapidului. În tribunele fostului stadion al echipei Sportul Studenţesc se mai află şi alte personalităţi, printre care fostul senator Mircea Geoană (un cunoscut suporter al Rapidului), celebrul actor Ion Dichiseanu sau preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu.

Peste 5000 de spectatori sunt în tribune la acest duel.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta