Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Succes pentru Steven Gerrard, la primul meci pe banca lui Rangers

VIDEO | Succes pentru Steven Gerrard, la primul meci pe banca lui Rangers
Comentarii

Pe Ibrox Park s-a jucat cu casa închisă. A fost primul meci al legendarului Steven Gerrard pe banca tehnică a lui Rangers şi, totodată, debutul său oficial la nivel înalt în cariera de antrenor. Rangers a câştigat cu 2-0 partida disputată în preliminariile Europa League contra macedonenilor de la Shkupi.

În Scoţia, fotbalul se sprijină fără îndoială pe iluziile tipice ale culturii de masă. O formă sănătoasă de teatru popular, de mare audienţă, în care spectatorii joacă de regulă cel mai important rol. Pe Ibrox, cel puţin în ultimii ani, asta se simte mai bine ca niciodată.

Şi totuşi, suporterii noului Rangers FC nu şi-au pierdut speranţa, în ciuda incapacităţii clubului de a reveni în elita fotbalului continental. Noua echipă a lui Steven Gerrard emite în acest sezon pretenţii la participarea în grupele Europa League, iar primul pas l-a făcut aseară, după victoria obţinută pe teren propriu, 2-0 în faţa macedonenilor de la FK Shkupi.

Meciul cu Shkupi a fost despre Gerrard. Şi pentru Gerrard. Un Ibrox Stadium arhiplin l-a întâmpinat pe fostul mare jucător al lui FC Liverpool şi i-a strigat numele pe tot parcursul meciului. Echipa sa nu a avut o misiune atât de uşoară, dar rezultatul final oferă prima şansă scoţienilor la calificarea în turul următor. The Gers au arătat destul de bine în teren, însă problemele la finalizare l-au iritat pe Gerrard pe timpul jocului, Morelos si Windass fiind campionii ratărilor pentru Rangers.

Jamie Murphy şi James Tavernier, jucători cu experienţa English Premier League în spate au marcat golurile unei victorii pe care au savurat-o 49.309 spectatori. 

Afla mai multe despre: steven gerrardeuropa leaguerangers 

viewscnt
Articole similare