Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Suferinţa "câinilor" la al doilea sezon în play-out. "Ne-am pierdut identitatea!" De ce e Rednic marea speranţă a roş-albilor

VIDEO | Suferinţa "câinilor" la al doilea sezon în play-out. "Ne-am pierdut identitatea!" De ce e Rednic marea speranţă a roş-albilor

Superliga

Comentarii

Dinamo va lua startul pentru al doilea an consecutiv în play-out, iar fanii şi-au pierdut răbdarea. Cu atât mai dureroasă este situaţia pentru foştii jucători de legendă ai clubului, pe care evenimentele din acest sezon i-au lăsat fără replică. Printre ei se numără şi Ionel Augustin.

"Ceea ce mă doare tare de tot este că ne-am pierdut identitatea! Eu sunt foarte revoltat din punctul ăsta de vedere... S-au făcut foarte multe experimente la acest club, plus experimente din punctul ăsta de vedere cu antrenori şi cu jucători!", spune Ionel Augustin.

Fostul mare atacant dinamovist e convins că Dinamo are deja soluţia pentru toate problemele.

"Eu am foarte mare încredere în Rednic şi chiar îl felicit din punctul ăsta de vedere pentru că este singurul dinamovist care a venit să pună umărul când trebuie. Sunt jucători care nu au jucat pe unde au fost. Trebuie să îi pregătească, să umble la omogenitate şi să dea un randament bun. Eu sunt ferm convins că campionatul viitor Rednic va face o figură frumoasă", a declarat Augustin pentru Telekom Sport.

Dinamo debutează în play-out, vineri, de la 20:30, cu o partidă împotriva Dunării Călăraşi, în direct pe Telekom Sport 1.

 

 

Afla mai multe despre: dinamoaugustin 

viewscnt
Articole similare