Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumi SHOW. Antrenorul român a făcut senzaţie la victoria contra lui Al Qadisiyah: ”Şumudică poate să plece oricând în România!”

VIDEO | Şumi SHOW. Antrenorul român a făcut senzaţie la victoria contra lui Al Qadisiyah: ”Şumudică poate să plece oricând în România!”

Stranieri

Comentarii

Al Shabab, echipa lui Marius Şumudică, a obţinut o nouă victorie în campionatul Arabiei Saudite şi s-a apropiat la trei puncte de poziţia a doua.

Antrenorul român a făcut show la finalul partidei cu Al Qadisiyah, dar şi pe parcursul partidei. La final a avut un mesaj direct pentru şeicii clubului Al Shabab: ”Dacă nu sunt mulţumiţi de Şumudică, Şumudică poate să plece la Istanbul sau în România. Eu mâine pot să am cinci oferte, dar respect Al Shabab. Am pierdut doar trei meciuri şi suntem pe locul 3. De ce nu primesc şi eu un contract de zece milioane?", a spus Şumudică, citat de Sport.ro.

 

 

 

În urma acestui succes, echipa lui Şumudică şi-a consolidat poziţia a treia în clasament, cu patru puncte avans faţă de principala urmăritoare, Al Ahli, şi la trei puncte în urma ocupantei locului al doilea, Al Nassr. La titlu, echipa lui Şumudică nu mai poate spera, pentru că o despart 12 puncte de Al Hilal, cu nouă etape înainte de finalul sezonului.

 

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare