Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică, dezlănţuit la declaraţii. I-a luat la rând pe Mangia şi pe Mihai Stoica. Cu ce antrenor străin se compară

VIDEO | Şumudică, dezlănţuit la declaraţii. I-a luat la rând pe Mangia şi pe Mihai Stoica. Cu ce antrenor străin se compară

Fotbal

Comentarii

Departe de ţară, Marius Şumudică este la curent cu toate informaţiile din fotbalul românesc. Antrenorul lui Kayserispor ştie tot ce se întâmplă în Liga I şi a vorbit, în stilul său caracteristic, despre lupta la titlu din acest sezon.

"Lupta la titlu va continua între FCSB şi CFR Cluj. I-am văzut pe cei de la Craiova şi nu au constanţa unei echipe care să se bată la titlu. În afară de suporteri, care sunt extraordinari, în afara domnului Rotaru, care e un om care investeşte şi care a dat o identitate acestui club, mai aşteptam la mai mult de la jucătorii Craiovei.

Mă aşteptam la mai mult şi de la antrenorul Craiovei, pe care noi îl vedeam un salvator. Acest italian a venit să demonstreze aici la noi. Ce n-a reuşit în Italia, face în România. Eu cred că avem antrenori români de mare valoare, care ar merita să antreneze în România şi nu avem nevoie de fel de fel de antrenori din străinătate.

Credeţi-mă, şi eu sunt într-un campionat extern şi mi-e extraordinar de greu. Suntem doi antrenori străini în Turcia: Paul Le Guen, care e o legendă, a luat campionate cu Lyon de s-a plictisit, săracul, şi mai e Şumudică. A luat şi el un amărât de campionat cu Astra şi care nu valorează în ochii domnului MM Stoica, care, de altfel, ştie să le dea replici tuturor" , a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: marius sumudicaturciapaul le guen 

viewscnt
Articole similare