Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică e împărat în Turcia! Gaziantep a bătut un fost FCSB-ist şi a urcat pe podium

VIDEO | Şumudică e împărat în Turcia! Gaziantep a bătut un fost FCSB-ist şi a urcat pe podium

Stranieri

Comentarii

Gazişehir Gaziantep merge ceas în Super Liga Turciei Echipa lui Marius Şumudică a ajuns la patru meciuri consecutive fără înfrângere. Cu Toşca şi Junior Morais integralişti, Gaziantep a făcut o nouă victimă, Rizespor, formaţie pe al cărui teren s-a impus cu 2-1.

Gazişehir Gaziantep a început în forţă meciul de pe terenul lui Rizespor. În minutul 16, tabela arăta deja 2-0 pentru oaspeţi. Demir şi Twumasi, din pasa lui Junior Morais, au marcat golurile echipei lui Marius Şumudică.

Gaziantep a avut emoţii doar în ultimele 25 de minute, după ce Samudio a redus din handicap. Oaspeţii s-au impus astfel cu 2-1 şi au urcat până pe locul 3 în clasamentul din Super Liga Turciei.

La gazde a evoluat şi fostul elev al lui Marius Şumudică de la Astra Giurgiu, Fernando Boldrin, fotbalist care a evoluat timp de un sezon şi la FCSB. 

După primele cinci etape, echipa la care evoluează şi Alin Toşca are zece puncte, cu două mai puţin decât liderul Alanyaspor. Singura înfrângere suferită de Gaziantep în acest sezon a fost suferită în prima rundă, scor 0-5, cu Fenerbahce. 

 

Afla mai multe despre: sumudicaturciagaziantep 

viewscnt
Articole similare