Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Şumudică îl "lucrează" pe Becali. Ce i-a spus lui Budescu după ce a venit oferta FCSB-ului. Unde va evolua mijlocaşul din vară

VIDEO | Şumudică îl "lucrează" pe Becali. Ce i-a spus lui Budescu după ce a venit oferta FCSB-ului. Unde va evolua mijlocaşul din vară
Comentarii

FCSB speră să dea mare lovitură pe piaţa transferurilor şi să-l convingă pe Constantin Budescu să revină la echipă, după sezonul petrecut în Arabia Saudită.

Marius Şumudică a plecat de la Al Shabab, însă l-a sfătuit pe Budescu să rămână în Arabia Saudită. Mijlocaşul este dorit de FCSB, iar antrenorul i-a recomandat să-şi termine contractul cu echipa arabă.

"E foarte greu să vină Budescu la FCSB. Budescu mai are 2 ani de contract în care câştigă peste 3 milioane de dolari. Eu i-am mai zis lui Budi, Budi e în primul rând prietenul meu, jucătorul cu care am făcut performanţă şi i-am zis că trebuie să fii tâmpit să pleci să laşi 3 milioane de dolari să vii să ce? Ai 30 de ani, mai ai timp să joci. El a fost accidentat, dacă se va recupera... Este în primii jucători din Arabia Saudită, este un jucător excepţional.

N-are cum să se reunească niciodată acest trio Şumudic-Budescu-Alibec. Nu cred că se va mai reuni vreodată, să fiu sincer. Va fi destul de greu. E greu ca eu să ajung la FCSB, nu se pune problema. N-aţi văzut că s-au terminat spray-urile pe la ei prin Berceni pe acolo, au cumpărat toate spray-urile să scrie pe acolo. Eu stau să le răspund la săracii, au rămas puţin în peluză. Cu tot respectul pentru Gigi, pentru MM, eu vorbesc cu ei, că nu sunt un tip ranchiunos şi n-am fost niciodată ranchiunos.

Sunt prieten cu Gigi şi am auzit că au avut şi de suferit au schimbat firma de pază pe acolo că au sărit ăia gardul şi au scris nu ştiu ce şi nu ştiu cum, dar mă lasă rece. Nu mă duc la palat, mă duc la el acasă că e vecinul meu, stăm la două case unul de altul, n-am nici o problemă, dar n-are cum să mă convingă. Nu mă convinge şi nici eu nu pot. E greu să antrenez acolo.. Se ştie trecutul meu, chiar dacă sunt antrenor profesionist. Ştiţi cum e, vrei să faci aluatul sau ca la maioneză, dacă nu pui aia, ai văzut, s-a tăiat. Cred că se taie repede" , a declarat Marius Şumudică.

viewscnt
Articole similare
FOTO Nu-ti dai seama care e mama. Sotia unui fotbalist celebru seamana leit cu fiica de 21 de ani