Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică l-a dat de gol pe Budescu! Dorit de FCSB şi CFR Cluj, mijlocaşul a luat decizia finală: ”Trebuie să fii tâmpit. Eu l-am sfătuit”

VIDEO | Şumudică l-a dat de gol pe Budescu! Dorit de FCSB şi CFR Cluj, mijlocaşul a luat decizia finală: ”Trebuie să fii tâmpit. Eu l-am sfătuit”

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică le-a spulberat visele celor de la FCSB şi CFR Cluj care doreau să-l transfere pe Constantin Budescu în această vară.

Mijlocaşul câştigă un milion de euro numai din salariu în fiecare an pe care îl petrece în Arabia Saudită şi e tentat să rămână la Al Shabab până la finalul contractului.

”Budescu trebuie să joace, să fie 100% din punct de vedere fizic, el nu e. A tras de el, joacă cu injecţii cu infiltraţii.  El a tras să nu se opereze, trebuia să facă o operaţie care îl făcea indisponibil 3 luni. Şi am preferat să o împing până spre finalul sezonului când vacanţa e de 2 luni şi, dacă vom continua, să se opereze atunci pentru că mai are doi ani de contract. Pe mine mă bufneşte râsul când citesc în România că îl vrea FCSB, CFR.

Budescu câştigă un milion de euro, cine îi dă lui în România? Trebuie să fii tâmpit să revii în România, să iei două-trei sute de mii, când acolo iei un milion! Te bate soarele în cap dimineaţa, te trezeşte raza de soare, copiii se plimbă cu maşinuţele prin curte, piscina e piscinuţă, grătarul e grătărel. E adevărat că trebuie să dai. E golgheterul echipei. Cât a jucat, dar e golgheterul echipei.

Eu l-am sfătuit în viaţă foarte mult, e unul dintre copiii mei, l-am luat pe buletin, am foarte mulţi, unii cad. L-am învăţat numai de bine şi i-am călăuzit paşii în viaţa asta profeisonală şi i-a mers bine şi e foarte mulţumit de ce a realizat şi mai poate. Are 30 de ani şi mai poate”, a spus Şumudică.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujbudescu 

viewscnt
Articole similare