Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică ne califică la Euro! Propunerea pentru banca echipei naţionale a venit înaintea derby-ului FCSB - Astra

VIDEO | Şumudică ne califică la Euro! Propunerea pentru banca echipei naţionale a venit înaintea derby-ului FCSB - Astra

Echipa națională

Comentarii

Imediat după finalul dublei cu Suedia şi Spania, Marius Şumudică a apărut pe lista posibililor înlocuitori ai lui Cosmin Contra în funcţia de selecţioner. Bogdan Andone, fost colaborator al antrenorului de la Gaziantep, îl vrea cu orice preţ pe ”Şumi” la naţională.

Conform numelor vehiculate să îl înlocuiască pe Cosmin Contra la echipa naţională, Marius Şumudică se luptă cu Mircea Lucescu, Mirel Rădoi, Dan Petrescu sau Gheorghe Hagi.

Fost antrenor secund în staff-ul lui Marius Şumudică, Bogdan Andone îl propune pe actualul tehnician al lui Gaziantep pe banca tricolorilor.

"Cum ar arăta naţionala cu Marius Şumudică pe bancă? Spectaculos. Cred că  pentru cele două jocuri de baraj, semifinală şi finală, ar fi antrenorul cel mai potrivit.

Va reuşi cu siguranţă să capaciteze jucătorii şi să îi motiveze maxim posibil pentru cele două jocuri", a declarat antrenorul Astrei, Bogdan Andone, înaintea meciului cu FCSB.

Şumudică are în palmares două trofee, titlul şi Supercupa României, ambele cu Astra. În 2016 a primit premiul de cel mai bun antrenor din România. 

Afla mai multe despre: sumudicaromanianationalaandoneastra 

viewscnt
Articole similare