Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică s-a chinuit teribil cu ultima clasată. Meci nebun pentru Kayseri: cinci goluri, răsturnări de scor şi o eliminare

VIDEO | Şumudică s-a chinuit teribil cu ultima clasată. Meci nebun pentru Kayseri: cinci goluri, răsturnări de scor şi o eliminare

Stranieri

Comentarii

Kayserispor, echipa antrenată de Mraius Şumudică, a învins, duminică, pe teren prorpiu, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia Karabukspor, în etapa a XXV-a a campionatului turc de fotbal.

Oaspeţii au condus cu 1-0, prin reuşita lui Leandrinho din minutul 22. Kraveţ '28 şi '56 şi Turuc '48 (penalti) au marcat pentru echipa lui Şumudică, înainte ca Skulason să stabilească scorul final, în minutul 88.

La gazde au evoluat pe tot parcursul meciului portarul Silviu Lung jr. şi fundaşul Cristian Săpunaru. Marius Alexe nu a jucat la oaspeţi, fiind accidentat.

VEZI AICI TOATE GOLURILE

Kayserispor se menţine pe locul 5 cu 41 de puncte, la trei puncte de locul 4 ocupat de Fenerbahce (un meci mai puţin). Karabukspor este pe locul 18, ultimul, cu 12 puncte. Pe locul I se află Galatasaray, cu 50 de puncte şi un meci mai puţin, la egalitate cu Beşiktaş, a doua clasată, şi cu Istanbul BB, de pe locul 3. 

Afla mai multe despre: sumudicakayserisporkarabukspor 

viewscnt
Articole similare