Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Şumudică s-a uitat la FCSB - Academica Clinceni 0-0 şi a rămas surprins: "Nu credeam că pot juca aşa slab!" Ce şanse mai are vicecampioana la titlu: "E greu să mai fie oprită CFR!"

VIDEO | Şumudică s-a uitat la FCSB - Academica Clinceni 0-0 şi a rămas surprins: "Nu credeam că pot juca aşa slab!" Ce şanse mai are vicecampioana la titlu: "E greu să mai fie oprită CFR!"

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică (48 de ani) a văzut meciul FCSB - Academica Clinceni 0-0 şi a analizat, la plecarea din România, şansele în lupta pentru titlul din Liga 1. Antrennorul de la Gaziantep FK crede că CFR Cluj va fi greu de oprit din drumul către al treilea titlul consecutiv şi e uimit de jocul slab prestat de echipa lui Gigi Becali (61 de ani) în partida de pe Arena Naţională, contra ilfovenilor.

Şumudică a plecat înapoi în Turcia, unde o pregăteşte pe Gaziantep FK, dar nu înainte să discute cu jurnaliştii care l-au aşteptat la aeroport. Idolul tribunelor din Giuleşti s-a uitat la meciul FCSB-ului cu Academica Clinceni şi a rămas surprins de modul cum a arătat echipa lui Bogdan Vintilă (47 de ani). În acest context, Şumudică a apreciat că CFR e greu de oprit în lupta pentru campionat.

"(n.r. - CFR mai poate fi oprită?) E greu, au experienţă, joacă de mult timp împreună... Cred că îi va fi destul de greu să treacă de Sevilla şi atunci automat ies din această competiţie şi îşi canalizează toate forţele pe campionat. Sunt doar zece meciuri, e diferenţă mare.

Eu, la ceea ce am văzut ieri la FCSB, că mă întrebase colegul mai devreme, am rămas surprins.  Am rămas surprins, nu mă aşteptam, nu credeam că pot juca aşa de slab. Mă aşteptam la altceva. Şi nu spun de un jucător, jocul echipei a fost foarte slab. Cu tot respectul şi pentru Clinceni, jucătorii care sunt acolo şi-au dat viaţa, dar nu avea voie FCSB niciodată să nu câştige jocul ăsta când vrei să iei campionatul"
, a spus Marius Şumudică, la aeroport.

FCSB a terminat la egalitate meciul jucat pe teren propriu cu Academica Clinceni, 0-0, şi a ratat şansa de a se apropia la doar trei puncte de liderul CFR Cluj cu două etape înainte de intrarea în play-off. În clasamnet, CFR e lider cu 48 de puncte, în timp ce U Craiova e pe locul doi, cu 43 de puncte, iar pe trei e FCSB, la egalitate cu oltenii, dar cele două echipe sunt despărţite de golaveraj.

Afla mai multe despre: marius sumudicacfr clujfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare