Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Sunt foarte furios!" Uhrin a tunat după Dinamo - Clinceni 0-1: "Suntem o echipă mare doar prin fani, în rest suntem o echipă normală!"

VIDEO | "Sunt foarte furios!" Uhrin a tunat după Dinamo - Clinceni 0-1: "Suntem o echipă mare doar prin fani, în rest suntem o echipă normală!"

Dinamo București

Comentarii

Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) a reacţionat la finalul meciului pierdut de Dinamo, 1-0 cu Academica Clinceni în Ştefan cel Mare, primul din play-out, şi a spus că este furios pe modul cum s-au prezentat jucătorii săi la această partidă şi pentru situaţia în care se află clubul alb-roşu.

Antrenorul dinamovist spune că le-a transmis jucătorilor înaintea meciului că trebuie să schimbe ceva pentru a câştiga partida cu Clinceni. Uhrin junior a spus că Dinamo este o echipă mare doar pentru că are fani foarte frumoşi, în rest, în momentul de faţă, este o echipă normală.

"Nu am fost periculoşi în ultimii 20 de metri, asta e realitatea. De asemenea, înaintea meciului le-am spus despre acest lucru, că trebuie să schimbăm ceva, dar acum nu oferim multe pase în careu. Ştim asta, ne pregătim la antrenament, dar în meci e altceva. Am avut câteva ocazii, dar nu am fost aşa periculoşi în faţa porţii.  

A fost foarte greu să revenim, pentru că, de obicei, este foarte dificil pentru noi să marcăm. Dinamo e o echipă mare, pentru că are fani foarte frumoşi, dar suntem o echipă normală. Asta e realitatea. Trebuie să luptăm pentru ce e mai bun. În ceea ce priveşte fanii, suntem o echipă mare, dar în rest, suntem o echipă normală", a spus Dusan Uhrin junior, la Telekom Sport.



Dinamo este pentru al treilea an consecutiv în play-out. Uhrin trage un semnal de alarmă şi spune că dacă jucătorii săi se vor prezenta la fel şi în meciul de Cupă, pe care-l joacă tot împotriva Academicii Clinceni, nu vor reuşi să câştige. "Trebuie să facem mai mult, nu aşa, pentru că nu sunt deloc mulţumit. Sunt furios pe jucători şi pe tot", a mai spus antrenorul ceh.

Dinamo a început cu stângul play-out-ul. "Câinii" au pierdut cu Academica Clinceni, pe teren propriu. Singurul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Buziuc, în minutul 71.

Afla mai multe despre: dusan uhrindinamoliga 1 

viewscnt
Articole similare