Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”Sunt mândră de echipa mea!” Andrea Lekic fericită după succesul în faţa lui Ferencvaros. Ce spune despre plecarea sa de la echipă

VIDEO ”Sunt mândră de echipa mea!” Andrea Lekic fericită după succesul în faţa lui Ferencvaros. Ce spune despre plecarea sa de la echipă

Handbal

Comentarii

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti a învins vineri, pe teren propriu, formaţia ungară FTC Budapesta, scor 27-24 (16-13), în cea de-a patra partidă din grupa principală I a Ligii Campionilor. După meci, Andrea Lekic a vorbit pentru Telekom Sport.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 8 goluri, Cvijici 7, pentru CSM, respectiv Lukacs 7 reuşite, pentru FTC Budapesta. În urma rezultatului, CSM Bucureşti adună 9 puncte şi egalează, temporar, echipele de pe primele trei locuri, adică Metz, Rostov Don şi Team Esbjerg. Celelalte partide ale etapei vor fi sâmbătă şi duminică, între Rostov Don – Metz şi Team Esbjerg – Vipers.

După meci, în direct la Telekom Sport, starul CSM-ului, Andrea Lekic a explicat: ”A fost un meci foarte important, foarte greu împotriva lor, pentru că au un tempo ridicat şi un ritm ridicat, dar cred că astăzi ritmul nostru a fost mult mai bun decât ce a arătat defensiva noastră în Budapesta. Sunt foarte fericită şi foarte mândră de echipa mea. Suntem pe o pantă ascendentă, deja avem trei victorii consecutive. Mai avem un drum lung, dar cred că ne imbunătăţim jocul. Şi atmosfera extraordinară de astăzi ne-a ajutat mult, aşa că este o plăcere să joci aici şi sper că vom avea în continuare multe de arătat. Cred că toată lumea ştie că meciul cu Metz este cel mai greu şi suntem cu toţii conştienţi de acest lucru. Cred că va fi foarte greu, dar dacă vom câştiga acolo, totul va fi posibil pentru această echipă” a spus starul CSM-ului.

La CSM vor colabora doi antrenori. Pe lângă Adi Vasile, revine şi Per Johannson: ”Este foarte bine să avem încă un expert în echipă. Întotdeauna e aşa. Am început să lucrăm cu Per în urmă cu două sau trei zile şi cred că a adus o energie în plus echipei. Întotdeauna e nevoie de doi antrenori pe bancă, este ceva normal. Unul nu poate lucra singur.” a mai spus Lekic.

Lekic şi-a anunţat deja plecarea de la CSM Bucureşti din sezonul viitor. Cum a luat Lekic această decizie? ”A fost foarte greu, dar cred că încă mai am multe de oferit pentru CSM până la finalul sezonului. Sper că vom mai avea multe zile frumoase până la sfârşit. Poate anul acesta va fi o emoţie specială, să fac parte din acest Final Four, pentru că nu am intrat în grupe cu şanse mari de a ne califica. Cred că acum ne-am îmbunătăţit jocul din ce în ce mai mult, se întâmplă, facem un pas şi încă unul şi astfel dorinţele tale devin din ce în ce mai mari” a explicat Andrea Lekic.

CSM Bucureşti va avea în continuare programul: Metz – CSM Bucureşti (1 martie), CSM Bucureşti – Vipers (7 martie). Primele patru clasate din fiecare din cele două grupe principale se vor califica în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, cu meciuri tur-retur, programate între 3-5 şi 10-12 aprilie, pentru calificarea la Turneul Final Four. Acesta va avea loc la Budapesta, în 9-10 mai 2020, la Budapesta.

Afla mai multe despre: andrea lekic 

viewscnt
Articole similare