Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Suntem uniţi pentru a face ceva pentru ţara noastră" Mesajul special al lui Dennis Man cu două zile înainte de primul meci al naţionalei lui Rădoi în Italia

VIDEO | "Suntem uniţi pentru a face ceva pentru ţara noastră" Mesajul special al lui Dennis Man cu două zile înainte de primul meci al naţionalei lui Rădoi în Italia galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Fotbalistul naţionalei de tineret este al doilea cel mai bine cotat jucător in lotul lui Rădoi, după goalkeeperul Ionuţ Radu.

Dennis Man poate pleca pe o sumă record din Liga I dacă va face un CE de excepţie. Până atunci se gândeşte numai la performanţa în tricoul naţionalei. 
 
"În primul rând să câştigăm primul meci pentru că, părerea mea este că este cel mai important. Dacă vom câştiga primul meci cu siguranţă vom prinde încredere şi vom fi motivaţi pentru meciurile care urmează. Fiecare meci este greu pentru că au rămas cele mai bune echipe. Dar suntem concentraţi şi uniţi pentru a face ceva pentru ţara noastră. Am făcut şedinţă şi am pregătit jocul ca oricare altul. Am un moral foarte bun, am reuşit să marchez la naţionala mare, dar important este ca marţi să intrăm toţi motivaţi pe teren şi să arătăm că merităm să fim aici" a spus mijlocaşul naţionalei U21.
 
România este ultima în ordinea şanselor la trofeu dintre cele toate 12 participante la turneul final. 
 
"Cred că îşi vor face nişte probleme faţă de noi, pentru că am demonstrat că suntem o echipă foarte puternică şi un grup foarte unit. Vor fi mulţi români şi vrem să jucăm în primul rând pentru ei şi pentru cei care ne urmaresc de acasă" a mai declarat Dennis Man. 

Afla mai multe despre: româniatineretdennis man 

viewscnt
Articole similare