Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Supărare mare la Călăraşi: "Dacă jucăm aşa o să miorlăim la vară" Condiţia pentru salvarea de la retrogradare

VIDEO | Supărare mare la Călăraşi: "Dacă jucăm aşa o să miorlăim la vară" Condiţia pentru salvarea de la retrogradare

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dunărea a revenit pe loc retrogradabil după ce a suferit cea mai usturătoare înfrângere din acest campionat.

Deşi veneau după o victorie în faţa lui Dinamo, fotbaliştii lui Alexa au fost învinşi de o echipă care nu mai câştigase acasă de trei luni. Straton şi-a vărsat nervii la finalul jocului. 

"Nu am stat să mă gândesc de când nu am mai luat patru goluri, nici nu mă gândeam că o să iau patru goluri, dar aşa a fost să fie astăzi. Ţin să îi felicit pe cei de la Iaşi că au jucat mult mai bine decât noi şi noi trebuie să înţelegem odată pentru totdeauna că dacă nu suntem umili şi nu muncim foarte mult, nu o să facem nimic.  Suntem la Dunărea Călăraşi, nu la cine ştie ce mare brand al României. Trebuie să muncim, pentru că numai aşa putem să ne salvăm. Dacă nu o să înţelegem şi o să fim nemulţumiţi în continuare, o să retrogradăm şi la vară o să miorlăim" a spus portarul celor de la Dunărea.

Şi Gabi Iancu a fost la fel de afectat de eşecul din Moldova.

"Dacă vom juca aşa în continuare şi nu vom avea caracter şi ne vom gândi la meciul cu Dinamo şi că am făcut un punct cu Mediaş, unde nu a făcut nicio echipă acolo, vom pierde toate meciurile.  Trebuie să ne concentrăm la următoarele meciuri, să avem caracter, să arătăm că vrem să rămânem în prima ligă. Pentru că astăzi nu am arătat" a declarat mijlocaşul. 

Afla mai multe despre: stratoniancuretrogradarepoli iaşidunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare